Segítenél? Cica jelmez házilag?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 20:41
1/8 anonim válasza:
Fekete póló, gatya. Hajpántra kartonból fül. Arcfestékkel bajusz, orrkifestés. Szerintem ez a legegyszerűbb.
2/8 anonim válasza:
a hugom volt egyszer cica!
ha jol emlekszem akkor anyukam kitomott egy harisnyat -ez volt a farka a cicanak!
aztan fekete polo es naci volt rajta! mivel ugye fekete macska volt :D ez volt akkor a legegyszerubb :)
aztan festettunk neki cica bajszot es egy hajpantra csinaltunk fuleket fekete kartonbol!
nem volt olyan nagyon bonyolult!!!
sok sikert hozza :D
3/8 limaia válasza:
az én lányom fehér cica akar lenni.én igy csinálom:fehér cicanadrág,fehér felső,fehér cipő,a farok drót,vatta,rá fehér anyagot varrok.ezt ugy csinálom meg,hogy le tudja venni,mert hát elég nehéz leülni vele gy támlás székre!csinálok neki mancsokat kartonpapirból,amit fel lehet kötni.fület a hajpántra csinálok,az ugy jól megáll,és szintén le tudja venni.én a szeméhez csinálok maszkot,mont a macskaszem,az arcát festjük.félig kész vagyok már,mert még nem tudni mikor lesz nálunk a farsang. tudni mo
4/8 limaia válasza:
az én lányom fehér cica akar lenni.én igy csinálom:fehér cicanadrág,fehér felső,fehér cipő,a farok drót,vatta,rá fehér anyagot varrok.ezt ugy csinálom meg,hogy le tudja venni,mert hát elég nehéz leülni vele gy támlás székre!csinálok neki mancsokat kartonpapirból,amit fel lehet kötni.fület a hajpántra csinálok,az ugy jól megáll,és szintén le tudja venni.én a szeméhez csinálok maszkot,mont a macskaszem,az arcát festjük.félig kész vagyok már,mert még nem tudni mikor lesz nálunk a farsang. tudni mo
5/8 limaia válasza:
az én lányom fehér cica akar lenni.én igy csinálom:fehér cicanadrág,fehér felső,fehér cipő,a farok drót,vatta,rá fehér anyagot varrok.ezt ugy csinálom meg,hogy le tudja venni,mert hát elég nehéz leülni vele gy támlás székre!csinálok neki mancsokat kartonpapirból,amit fel lehet kötni.fület a hajpántra csinálok,az ugy jól megáll,és szintén le tudja venni.én a szeméhez csinálok maszkot,mont a macskaszem,az arcát festjük.félig kész vagyok már,mert még nem tudni mikor lesz nálunk a farsang.
6/8 anonim válasza:
Fehér harisnyanadrág, fehér tornacipő, fehér garbó, farok: harisnya szára kitömve vattával. Fej: harisnyanadrág szára rövidre levágva, háromszög alakban összevarrva úgy, hogy vattával kitömtem, ezek a fülek, felvette, mint egy sapkát. Orra mellé bajuszt festettem.
7/8 anonim válasza:
Füleket hajpánt helyett inkább csatra ragasztanék plüss anyagból könnyű varrni. Ugyanilyen anyagból lehet cicafarkat is.
8/8 A kérdező kommentje:
fiúnak nem is illik a cica jelmez?
mindenkinek köszi a választ:)
2012. jan. 25. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!