Ilyesmi lehetseges?

Figyelt kérdés

Terhesseg alatt lehet olyan folyas mint peteereskor? Atlatszo, nyulos, ragados? Az elozo honapban megjott a menstruaciom, viszont rovid ideig tartott 2 napig vereztem, majd 3-4 napig barnaztam. Most a ciklusom 10. napja ota ilyen nyulos folyasom van gondolom most van peteeresem, kb. 4 napig tartott...

Kizarhato a terhesseg ilyen esetben? Volt menstruacio, igaz kevesebb mint szokott ill. most a felido kornyeken peteeresre utalo jelek. Szerintetek?

2012. jan. 21. 07:33
 1/2 anonim ***** válasza:

ez a kettö nem függ össze. terhesség idején iszonyat mennyiségü folyás lehet, söt van is, nekem most másodiknál az elején is.

ha csináltál tesztet és az negatív akkor nem vagy terhes biztosan.

2012. jan. 21. 08:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem csinaltam meg tesztet mert vedekeztunk ovszerrel, tehat biztosra vettem, hogy nem lehetek terhes viszont furcsanak tartottam, hogy ilyen keves volt a menstruaciom. Lehet megis csinalok egyet mert mindig parazok .. Meg nem szeretnenk babat mert nincs megfelelo anyagi hatterunk hosszutavon a felnevelesehez.
2012. jan. 21. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!