Ilyesmi lehetseges?
Figyelt kérdés
Terhesseg alatt lehet olyan folyas mint peteereskor? Atlatszo, nyulos, ragados? Az elozo honapban megjott a menstruaciom, viszont rovid ideig tartott 2 napig vereztem, majd 3-4 napig barnaztam. Most a ciklusom 10. napja ota ilyen nyulos folyasom van gondolom most van peteeresem, kb. 4 napig tartott...
Kizarhato a terhesseg ilyen esetben? Volt menstruacio, igaz kevesebb mint szokott ill. most a felido kornyeken peteeresre utalo jelek. Szerintetek?
2012. jan. 21. 07:33
1/2 anonim válasza:
ez a kettö nem függ össze. terhesség idején iszonyat mennyiségü folyás lehet, söt van is, nekem most másodiknál az elején is.
ha csináltál tesztet és az negatív akkor nem vagy terhes biztosan.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem csinaltam meg tesztet mert vedekeztunk ovszerrel, tehat biztosra vettem, hogy nem lehetek terhes viszont furcsanak tartottam, hogy ilyen keves volt a menstruaciom. Lehet megis csinalok egyet mert mindig parazok .. Meg nem szeretnenk babat mert nincs megfelelo anyagi hatterunk hosszutavon a felnevelesehez.
2012. jan. 21. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!