Play-doh vagy Moon dough gyurma? Melyik bírja tovább puhán?
Hát tovább a moon dough bírja (amiről az első ír az a moon sand, attól lesz homokos minden). A moon doug-al az a baj, hogy a gyerek nem nagyon tudja kiélni vele a kreativítását, mert csak a formákba lehet belenyomkodni. A play-doh, nagyon jó kis gyurma, nagyon szerettem. Az tény, hogy ha levegő éri kiszárad (nekem nem sikerült utána rendesen "feléleszteni"), de ettől függetlenül nagyon szuper. Sok jó szín van belőle és könnyű gyúrni.
A nagylányom viszont addig könyörgött amíg kapott moon sand-et szerintem ez sem olyan rossz. Igaz több felügyeletet igényel és kicsiknek használhatatlan, de pl ő mindig is imádott homokozni így nagyon jókat játszik vele.
Köszönöm a válaszotokat. Ezek szerint akkor valamit nem jól csinálok a play-doh-val, pedig vissza tesszük a dobozába játék után. Karácsony óta használja a lányom minden nap, de talán 1 szín van belőle ami jó puha most is, mert azt nemrég bontottuk fel.
Tulajdonképpen gyúrni tudja gyúrni, de a fagylaltkészítő géppel képtelenség azt a kemény gyurmát kinyomnia.
Az auchanosat feltétlenül kipróbálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!