Az anyuka miért mutogatja a gyerekét mindenkinek?
Figyelt kérdés
Vicces látni, amikor az anyukák mindenhova kiteszik gyerekeik fotojat, mintha másnak nem lehetne gyereke. Közben a kutyát nem érdekli a dolog maximum a családot és a szűk rokonságot. Lehet, hogy most sokakat megharagitok, de muszáj volt leirnom.2012. jan. 15. 00:18
11/12 anonim válasza:
Amikor az úgynevezett celebek gyerekeit mutogatják, és milliókat kapnak érte, akkor bármelyik hétköznapi szülő miért ne mutathatná meg a gyermekét az ismerőseinek,mondjuk a közösségi oldalakon? Én nagyon büszke vagyok a lányomra, 5 évi várakozás "eredménye", és szeretem, ha a messzire szakadt barátnőim látják, hogy növekszik. Félreértés ne essék, nem vagyok híve a "tegyünk közzé minden pillanatot" elméletnek, de egy jelesebb esemény (szülinap, karácsony, névnap stb...) illetve egy jól elkapott pillanat megosztása a távoli szeretteinkkel még belefér.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat érdekes volt olvasni őket. Amúgy nincs gyermekem, és jò pár évig nem is tervezem.25/f
2012. jan. 15. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!