Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Örökbefogadni kisgyermeket,...

Örökbefogadni kisgyermeket, egyedül, saját tulajdon budai házba lehetséges lehet?

Figyelt kérdés
Ha van x pénzem mondjuk 10 milla forint, és suliba járok, 20 éves vagyok
2012. jan. 14. 13:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Különben is tud értelmesebb elköltési módot ennyi pénzzel mintha nem egy saját gyerekre, semmi sem lehetetlen már ennyivel.:P
2012. jan. 14. 14:39
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
Ha eltekintünk attól, hogy ez a kérdés kamu, akkor azt tanácsolom, ha annyira babázni szeretnél, miért nem kéred meg anyukádat, hogy szüljön neked egy kistestvért? Kis tejfölösszájú vagy még, nem való neked saját gyerek és a vele járó felelősség.
2012. jan. 14. 15:52
 13/17 A kérdező kommentje:

Ha majd lesz több tizmillió forintod, nem fogsz többet azon gondolkodni hogy szerezd meg, mert már megvan, azon gondolkodsz mire költsd el. De köszi nektek a válaszokat, úgylátszik nagyon nehezen ad az állam gyereket ami nem lep meg, de a mai világba semmi se lehetetlen:P

sziasztok

2012. jan. 14. 18:29
 14/17 anonim ***** válasza:
És te így ismeretlenül honnan ítéled meg, hogy nekem nincs több millió Ft-om? Ennyire dobálózol itt a milliókkal, az ilyen felvágásnak legtöbbször semmi alapja. Ha annyi pénzed lenne, mint amennyire itt vered magad, akkor miért nem mész ki Ázsiába vagy Afrikába és veszel ott egy árvát. Hisz te mondtad: sok pénzzel bármit lehet!
2012. jan. 14. 19:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem van és jelenleg nem akarom elkölteni, pedig gyerekem is van. Sőt, gondolkodunk, hogy legyen még több.
2012. jan. 14. 19:24
 16/17 anonim ***** válasza:
10 millió az egy fél ház ára, ha azt vesszük nem egy egy hű de nagy pénz, hogy gondolkodnom kéne mire költeném el...
2012. jan. 14. 20:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Ház már van, pénz is van, és valami szimpi gyerek kéne, és nem akarok csináltatni mert nem tudom milyen lesz a gyerek maga, csak az biztos hogy félig v. 2/3-dig olyan lesz mint az anyja.
2012. jan. 16. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!