Hogyan tudnám postázni? Mennyibe kerülne?
Kiságy, matrac,pelenkázó feltét,ágynemű.
valamint hogy kel fizetni ilyennél? Utánvétel hogy megy mármint az eladó mikor kapja meg?
Én így vettem a pelenkázóval egybeépített kiságyunkat matraccal és pelenkázófeltéttel együtt.Mi elmentünk érte személyautóval mert nagyon picikére össze tudta csomagolni az eladó!
A posta és a futár többért hozta volna pl a vaterafutár volt a legolcsóbb 8000Ft,mivel ilyenkor a szélesség,magasság,hosszúság,súly alapján hozták volna el.
Sajnos az ország másik fele, személyautóval borzalmasan messze lenn.
De most akkor 2vagy 8ezer?
Én 120x120-as járókát, meg játékokat postáztam úgy ahogy először írtam. Akkor 1580 volt, most drágább lett a csomag biztos, de szerintem tuti 2000 alatt van. Nem standard csomagként keresd, kisméretű feladóvényen lehet feladni (kb fénymásolópapír negyede, és zöld fehér színű).
Futárban nézd meg a www.palatrans.hu oldalt, ők a legolcsóbbak, és gyorsak, megbízhatóak. A vaterafutár drága, és eddig csak gondom volt velük.
De mint írtam a posta a legolcsóbb, és 1 munkanap alatt ott szokott lenni, max2.
Több száz csomagom volt, eddig egyikkel sem volt gond a postán. Lényeg ennél hogy 20 kg lehet maximum, de ez tuti belefér. Ha mégsem akkor 2100-2200 Ft körül lehet most az időgarantált csomag, ami 30kg-os lehet.
Tegnap adtam fel egy hatalmas dobozt Debrecenből Esztergomba,egy kádállvány volt benne,pelenkázólappal,káddal mindennel együtt,értéket 6000-ret írtam rá és 1770ft-ot fizettem a postán érte.Szóval 1770ft lesz.
Az utánvét úgy megy,hogy Te feladod és a postás csak úgy adja oda neki,ha kifizeti a pénzt,és utána a postás neked viszi el a lóvét.DE az utánvét iszonyat drága.Miért nem csináljátok úgy,hogy Ő elutalja a pénzt ,és ahogy a számládon van akkor elpostázod neki.
Szerintem a Belföldi postacsomag, amiről beszélnek fentebb.
Az 20 kilóig 1050 Ft, ha nem írsz rá értéket. Ha írsz, klasszisokkal drágább.
Itt nézelődhetsz, de szerintem a DPD és a GLS oldalára is érdemes lehet felnézni.
Már nem 1050, mert változtak az árak.
A DPD és GLS jóval drágább a postánál 3-4x minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!