Hallottátok, hogy megszűnnek a Rossmannban és a DM-ben a kedvezmények?
Most voltam a Rossmannban, és megkérdeztem, hogy milyen lesz az új pontgyűjtő rendszerük, mert olvastam a szórólapon, hogy a régi megszűnik februárban. (Már előre örültem, hátha olyan lesz, mint a dm-ben.) Erre azt mondták, hogy semmilyen, valami nyereményjáték lesz helyette, és a dm-ben is meg fog szűnni a pontgyűjtés, valami új adótörvényekről beszéltek....
Lányok, én legalább havi tízest spóroltam ezekkel a kuponokkal...
Nem fognak ne aggódjatok ha tényleg lesz ilyen.
De azért nem kell egyböl mindent kp-nek venni.
Ha nem így akkor másképp de simán ár alatt lesznek föleg baba dolgokkal, hogy megtartsák a vásárlókat.
Igen, tegnap mondta a csaj a rossmanban. :(
Azt mondta, valami másmilyen akció lesz majd, de még nem mondhat róla semmit. Tök gáz, mert én is ezreket spóroltam vele.
jaj, én a pontgyűjtő adóról hallottam, hogy a pontokat is meg akarják adóztatni... kész őrültek háza már ez az ország! :S
szóval megadóztatják simán a supershopos kártyát, smart kártyát és a többi hasonló pontgyűjtős kártyákat is...
5.-ös válaszoló vagyok. itt egy link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!