Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy is van ez a családi...

Hogy is van ez a családi adókedvezmény?

Figyelt kérdés
Én max. gyeden vagyok, a férjem minimálbéren.2 gyerekünk van. Kinek érdemes igénybevenni? Egyáltalán hogy működik ez?
2012. jan. 8. 17:44
 1/3 potyec válasza:
0%

Kicsit off és bocs !

Családi kedvezmény hozzávalók Roma módra:

Szülj 4 gyereket -> legyél munkanélküli -> válj el -> 2-2 gyereket osszad el a szülők között -> továbbra is éljetek együtt de igényeljetek rendkívül hátrányos családi támogatást .

ÉS kész van Magyarország !

2012. jan. 8. 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Neked érdemes mindkét gyerekre igényelni de nem tudom mennyire tudod kihasználni. Lehet,h. Csak 1,5 gyerek után kapod majd (mert azt is lehet :)). A minimálbérre egyáltalán nem lehet kihasználni az tuti tehát a férjednek semmiképp nem érdemes igényelnie. Majd kiszámolják neked,h. Mennyit kedvezményt kapsz, nyugodtan igényeld te mindkét gyerekre.
2012. jan. 8. 19:05
 3/3 anonim ***** válasza:

1-nek:

Családi ADÓkedvezményről szólt a kérdés. Aki nem dolgozik, az nem fizet ADÓ-t, így a "tanmeséd" értelmetlen.

2-nek: Mivel a minimálbér is adóköteles, ezért lehet igényelni az adókedvezményt.

Kérdezőnek:

Ha az idei max gyedet megkapod, akkor a teljes 20eFt-ot tudod érvényesíteni, így csak 832 Ft-ot adózol.

2012. jan. 9. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!