Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák Ti elmennétek a...

Anyukák Ti elmennétek a helyemben? (csajbuli kérdés)

Figyelt kérdés
Szóval egy nagyon kedves barátnőmnek a napokban lesz a szülinapja és meghívott egy olyan igazi csajbuliba,tudjátok az a "táncoljuk át az éjszakát egy szórakozóhelyen" fajta buli(baba előtt hatalmas bulis voltam).Van egy másfél éves lányom,barátnőmnek meg egy 4 hónappal idősebb.És most nem tudom,hogy elmenjek e,vagy sem.A gyerekem a férjemmel maradna itthon.Kb.2,5 éve ki sem tettem a lábam itthonról a baba nélkül és most megmondom őszintén,hogy vágyok,de nagyon.Csak az a fránya bűntudat:(.Meg hogy néz az ki hogy kisgyerekes anyukakánt megyek itt az éjszakába bulizni :S.Ti elmennétek????
2012. jan. 7. 20:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

De édesek vagyok!!!!Nagyon köszönöm!:)

Akkor megyek!!!!Nekem is van jócskán pluszkilóm,de az nem érdekel,mert mindig is volt.

Viszont a férjem egy kicsit ferde szemmel néz rám,hogy menni akarok!Pedig a múltkor Ő is odavolt céges bulin,de nekem eszembe sem jutott emiatt bármit is szólni...

Örültem,hogy egy kicsit kimozdul és jól érzi magát!

Ő nem így nézi,azt hogy én menni akarok:(

DE akkor is elmegyek!!!!!Köszönöm ,hogy írtatok!!!!!És hogy biztattatok....

2012. jan. 8. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!