Illik a két név egymáshoz?
Figyelt kérdés
Simon a vezetéknév, a keresztnév pedig Zsombor lenne.
Simon Zsombor - Szerintetek milyen?
2012. jan. 5. 21:20
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Ez a kedvenc fiúnevünk, nagyon nem is tetszik más. De én is érzem, hogy kissé "susog". Még gondolkozunk rajta. Amúgy annyira tetszene a Zsombor név....
2012. jan. 7. 16:29
14/16 anonim válasza:
És Zsombor helyett esetleg Csongor. Simon Csongor. Ez nem susog annyira, de hasonló hangzású.
15/16 anonim válasza:
Nekem egy nagyon kedvenc barátom vezetékneve Simon.Az Ő keresztneve László.A fiáé(1 éves múlt)András.Nekem a Zsombor nem jön be,ráadásul hangzásilag is sok,mint ahogy már fentebb írták.
16/16 anonim válasza:
ha nektek a Zsombor tetszik, akkor nem kérdés, én azt adnám. lehet, hogy megbánod ha nem. egyáltalán nem gáz a hangzása, főleg hogy annyi hülye nevet adnak, ez egyáltalán nem az. lehet hogy susog (nekem nem tűnt fel), de szép név. hasonló cipőben jártam én is. nagyon tetszett egy név, de együtt pfűű.. annyira nem, de nem bírtam nem azt adni annyira tetszett. 1 éves a lányom, de még mindig ízlelgetem a nevét, de akkor sem bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!