A prevenar oltást meg kell ismételni 16 hónaposan?
Figyelt kérdés
Orvost váltottunk és ez a mostani azt mondta, hogy 16 hónapos korban meg kell ismételni a prevenart... ellenben úgy emlékszem, hogy a régi doki azt mondta, hogy csak 15 és 18 hónapos korban van oltás, közben nincs. Nálatok hogy volt? Kapott 16 hósan oltást a gyereked?2012. jan. 4. 16:46
1/9 anonim válasza:
Nem mi nem kaptunk, 15 és 18 hónaposan csak. A 15 hós oltással kaptuk meg a Prevenart úgy emlékszem!
2/9 anonim válasza:
Nem kell megismételni. 15 illetve 18 hósan van oltás, 16 hósan nincs.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. jan. 4. 20:29
4/9 anonim válasza:
3-szor prevenar.
Általában így adják: 2 hó, 4 hó, 15 hó (kötelezőkkel együtt). Nézd meg az oltási kiskönyvben, hogy eddig mennyit kapott meg a babád.
Ha csak 2-t, akkor van még 1.
Lehet, hogy az új doki úgy adja a prevenart, hogy 15 hós kötelező, aztán egy hónap múlva külön a 3. prevenart.
5/9 anonim válasza:
Első mondatomból kimaradt egy szó: szóval 3-szor van prevenar.
6/9 krisztivan válasza:
A mi dokink nem szereti egyben beadni a 15 hós oltással a prevenárt.Ezért a fiamnak 16 hósan adja be,külön.Én pártolom ezt.
7/9 A kérdező kommentje:
köszi! Azt tudod, hogy miért nem szereti beadni?
2012. jan. 5. 08:17
8/9 krisztivan válasza:
Tegnapi 6.vagyok.
Mert a 15 hós oltás egymagában is nagyon megviseli a szervezetet.A többit beadja együtt,de a 15 hóst nem.
9/9 anonim válasza:
Én sem adatnám a 15 hós oltással együtt.
Nálunk a 18 hóssal együtt kapta.
De ha így nem lehet, akkor inkább a 16.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!