Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák akik már nem szeretnét...

Anyukák akik már nem szeretnétek több babát, vagy esetleg csak pár év múlva, hogyan védekeztek?

Figyelt kérdés
Tabletta vagy spirál, vagy más megoldás???
2012. jan. 4. 15:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Semmi, de semmi gondom nem volt a Nuvariggel, tenyleg tok jo volt. Az egyetlen dolog, ami miatt most nem azt szeretnem az ar: majd negy ezer forint most mar egy honapra, regen valamivel azert olcsobb volt (bar akkor is draganak szamitott), nah, meg akkor szingli voltam, nem is kerestem rosszul, szoval nem sajnaltam ra a penzt.

Most meg ott jarunk, hogy a Mirena ara bo egy evi nuvaringbol osszejon, de az 5 evig tart (a 3. gyermeket is 5 ev mulva tervezzuk kb). Szoval inkabb beruhazok.

Hormonalis szempontbol 100%, hogy jobb volt. Azert gondolom, mert nagyon regen fogamzasgatlot szedtem, egyre rosszabb lett a verkepem, az utolso bogyos eves ellenorzes utan a nogyogyaszom meg uh-ra is elkuldott, annyira rossz volt mar a verkepem, kiderult, hogy a majam nem birja. MOndjuk en visszeressegre es trombozisra is hajlamos vagyok, ezert sem akarta mar felirni tovabb. Utana hasznaltam Nuvaringet 2-3 even at, a verkepem tokeletes volt, majammal sem volt gond. Ahogy kivettem 2 honapot vartunk, harmadikban terhes is lettem, addig viszont nem, amig fent volt.

Szules utan ismet csak a nuvaring es a mirena johetett szoba a hormonalisak kozul, mivel azt mondja a doki, hogy a mirenat is birni fogom, elvileg az is igen kis dozisu, igy inkabb az lesz. de tenyleg csak az ar miatt.

2012. jan. 4. 18:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Most tablettával, épp szeretnék váltani Nuvaringre. Jövő héten megyek a dokimhoz konzultálni, hogy mi a véleménye róla.
2012. jan. 4. 20:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Goldlily spirállal, már lassan egy éve. Semmi gondom vele. Csomó előnye van: nem felejted el, nem csúszik le, nem lyukad ki, 5 évig semmi gondod vele. Az elején bővebb lett a vérzésem, de mostanra visszaállt.
2012. jan. 4. 21:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Egyelőre óvszer, aztán majd szoptatás után tabletta.
2012. jan. 5. 12:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Regulont!
2012. jan. 5. 12:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen köszönöm a Nuvaringes válaszolónak !!!! :) Akkor bátran belevágok. Sajnos nincs egyben most 50 ezrem a Mirénára.:(
2012. jan. 5. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!