Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A liberó vagy a pempers...

A liberó vagy a pempers olcsóbb pelenka, mindenféle akció és kupon nélkül? Melyik bír ki egy éjszakát (12órát), jobban?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekünk a pampers vált be a vékony combú lányomnál.

Előtte mindenfélét kipróbáltunk. A védőnő zsákszámmal kapta tőlünk azon pelenkákat, amik nem feleltek meg.

Este 8kor elalszik a lányom és reggel 6kor kel fel (5 hónapos) és kibírja a pelenka. Napközben is 5× cserélem, etetés előtt. Sokat pisil általában!

Ettől függetlenül lemerem fogadni, hogy lesz, aki "szidni" fogja a pamperst és isteníteni a Liberot vagy a 34344. márkájú no name pelenkát.

Próbálgatni kell. Ez egy ilyen szakma :|

2012. jan. 4. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálunk a libero vált be, pamperssel mindig ordítás volt hajnalban, meg ruhacsere:)

Igaza van az elsőnek, ez próba szerencse.

Árban kb. egyformák, a dm-ben mindkettő kevéssel van 5000 alatt:(

2012. jan. 4. 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Éjszakára csak Pampers jöhet. Viszont az up&go a liberotól sokkal jobb,mint a pampers bugyipelusa. De mindenkinek más jön be.(gáz,de nem tudom az árukat,sose nézem)
2012. jan. 4. 16:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi mi már mindenfélét próbáltunk,a lányom már 22hónapos és 15kg.

Azt hittem a liberó drágább,de szerintem a pampers. Ma vettem egy csomaggal a spárba,sürgősen kellett. Járok DM-be,de csak egyedül,mert a lányommal katasztrófa a vásárlás. Nem volt kire hagyni. Na mindegy is,szóval pamperst vettem,5-ös méretet,másfajtában nem volt,és azt hittem dobok egy hátast 52db pelenka 3900ft volt. Pici volt mikor utoljára pamperst vettem neki.

Eddig liberót használtunk éjszakára,remélem ez is beválik!

2012. jan. 4. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!