Gyáp-ról, honnan tudok igazolást kérni?
Figyelt kérdés
Gyermek ápolási táppénz, és rendes táppénz-ről, honnan tudom kikérni, és hogy az igazolást SZJA- hoz?
Az oep honlapján lévő telszám-on automata karattyol, és nincs ügyintéző. Előre is köszi a válaszokat.
2012. jan. 4. 09:28
2/6 A kérdező kommentje:
Amit az szja-ba bele kell tenni.
2012. jan. 8. 21:08
3/6 anonim válasza:
Még mindig nem értem, ne haragudj.
Mit szeretnél igazolni? Főleg szja-hoz? Biztosan én vagyok éretlen, de nem tudom összerakni.
Szeretnél valamit igényelni, adókedvezményt, vagy valamit?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem. A táppénz, és a gyerek után járó táppénzt is be kell vallani. Minden betegállomány után küldenek elszámolást, amit bele kell rakni az szja-ba. Csak egy pár db eltűnt, és így nem tudom megcsinálni az szja-t.
2012. jan. 9. 14:36
5/6 anonim válasza:
Ja, értem.
A munkahelyed köteles gyűjteni a táppénzes papírokat és minden kapcsolatos iratot, így onnan is ki tudod kérni, plusz az oep is ki kell adja, ha eljutsz hozzájuk.
(amúgy azért nem értettem, mert a bevalláshoz nem kell csatolni semmilyen igazolást, csak neked kell megőrizni)
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, de valami alapján, be kell írnom a pontos összeget, és a levont adó előleget. De közbe a gyápról, már meg is küldték. Köszi a választ.
2012. jan. 12. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!