Hasznal valaki kozuletek Graco babakocsit? Oszinte velemenyeket kerek!
Konkretan Graco Spree Travel Systemrol van szo.Mi Kanadaba elunk,itt nagyon sokan Gracot hasznalnak.
Ma szeretnenk babakocsit venni a ferjemmel es ez szimpatikus volt nekunk.
Az ara is nagyon jo.Teljesen uj allapotban 155 kanadai dollar a babahordozoval egyutt(vagy h hivjak amit kulon is lehet hasznalni).Ez forintba atszamolva kb 27000 forint.
Elore is koszonom:egy 36 hetes kismama
Szia!
Mi Gracot használunk, de a Quattro tour deluxe változatot.
Mi nagyon szeretjük:)
Csak egy hibája van, hogy ha a kicsi autónk csomagtartójába tesszük, más nem fér el.
De amúgy szuper!!!!
unokatesómék is kanaádban élnek, szintén Gracojuk van:)
Nekünk is Graco babakocsink van, már 7 éves:) Most a második gyereket "szolgálja", én nagyon szeretem. Könnyen forog a kereke, és könnyű összecsukni is.
Az igaz, hogy nagy csomagtartó kell hozzá!
Sok boldogságot a babához!
Szia!
Nekünk is ilyen van. Nagyon szeretem, igaz már kicsit kopottka (harmadik babát szolgálja), de nagyon jól bírja. A hordozóját bele lehet a babakocsiba is "rögzíteni", és nekünk van hozzá egy autós adapter, abba is egy mozdulat a rögzítése. Nem túl nehéz, és egy kézzel össze lehet csukni. Jól irányítható, ami több manóval nagy előny!
Az egyetlen hátránya valóban az, hogy lapra csukódik,tehát nagyobb autó szükséges hozzá.
Nagyon koszonom a valaszokat!
Kulonosen szimpatikus h mar tobbedik babat is kiszolgalja nalatok :)
Megegyszer koszi!
Nekunk Graco Ultima+ travel system-es van, eddig (2,5 hó) minden okés.
Ja és nekünk sem fér más a csomagtartóba, ha berakjuk a babakocsit :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!