Terhes lehetek? Vagy más a baj?
Figyelt kérdés
December 22.én voltam együtt a pasimmal rá két napra 24.én megjött a mensim. Óvszerrel védekeztünk, de a végén mikor ,,kivette,, az óvszer bennem maradt de nem az egész hanem inkább az eleje. Tegnap óta fáj az alhasam, olyasmi mintha meg akarna jönni vagy ehhez hasonló. Kezdek félni nagyon....:( 20.L2012. jan. 2. 20:54
1/3 anonim válasza:
Hát nagyon valószínűtlen, hogy terhes vagy.
Egyszer én is jártam úgy, hgy bennem maradt az óvszer eleje, rohantam az ügyeletre, hogy úristen, most mi van, de azt mondták, hogy ha csak az eleje maradt bent, akkor nincs gond, nem is lett szerencsére.
Hasfájás meg bármitől lehet, egy mezei felfázástól is. Ha nem múlik el, akkor menj dokihoz.
2/3 anonim válasza:
December 22 óta ha netán baba lenne, lassan egy teszt kimutatná (számolj 14 napot rá). Ha fennáll a terhesség gyanúja, tesztelj, az többet tudna mondani, mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!