Vasárnap született meg sógoroméknál a baba -kislány-, hétvégén megyünk hozzájuk látogatni. Mit vigyünk ajándékba?
Bár biztosan gondoltatok rá, de azért a két nagyobb gyereknek is vigyetek valami ajándékot!!! Akár gyereknapra hivatkozással is, csak ne érezzék, hogy ők ki vannak rekesztve.
Annak idején egyébként én is nagyon örültem (volna) a pelenkának, sajnos, egyetlen egyszer jutott csak eszébe valakinek a rokonságban.
Esetleg vásárlási utalvány valamelyik bababoltba?
Ajánlok neked egy oldalt, www.pelustorta.hu. Én nagyon ötletesnek találom az ott látottakat! Így máris a sablonos pelus nem is olyan sablonos! Sőt ötletes, de mégis hasznos! És ami nem utolsó szempont meg tudod te is csinálni!
Amúgy nekem se hoztak akkoriban ajándékba pelust senki sem, pedig jól jött volna. Mert ugye gyorsan fogy és annyival kevesebb lett volna később rá. Persze sokan azért sem mernek pelust venni ajándékba, mert nem tudják hogy az anyuka milyet használ és félnek nehogy rossz legyen!
De ha most nem is pelust viszel, akkor későbbre is jó ajándékötlet lesz a pelus, addig megnézed sutyiban milyen pelust szeret, vesz az anyuka, vagy beszélgetsz vele sokat és kiderül úgy! Vagy esetleg ha te már most tudod hogy melyik amit használni akar akkor már most össze tudsz belőle állítani ilyen tortát amit írtam!
Body is mindig jól jön, télen nyáron mindig jó. Valamint én mindig örültem ha nagyobb ruhát, vagy nagyobb ruhát is kaptam mert később nem kellett venni. A használtak jók voltak otthonra, a kapott meg elmenni orvoshoz, utcára stb. Egy jópofa kis zokni is aranyos szerintem, vagy majd későbbre egy nyári kis kötős kendő. De amúgy én úgy szoktam vásárolni, hogy egy ruhanemű és egy játék (kisebb, pl csörgő) mert így anyuka is kap meg a baba is úgymond. Persze ha közelebbi helyre megyek még valami.
Akkor még ötleteim: előke (soha nem elég belőle) lehetőleg letörölhető és utcai előkének szupi lesz pl, zokni, harisnya őszre (jól jön majd), body (mint írtam), tányér kanál szett későbbre, kis labda amit a szájába is tud venni, kis csat későbbre, akkor még én is úgy gondolom, hogy popsitörlő, fürdető ilyesmi is jól jön, max majd későbbre. Kis kötős kendő, vagy ilyen megköthetős füles nyári sapi. De egy ari kis szoknya, ruha biztos nagy sikert arat, ne legyen túl csicsás, de egyszerű se nagyon és túl rózsaszín se, de lányos legyen.
De amúgy ruhánál mindig figyelj oda hogy az anyuka milyenbe öltözteti a gyerekeket, mert van aki szereti a rózsaszínt használni és el van tőle ájulva de van aki utálja. Úgyhogy valami szolidabb színt.
Meg én is úgy gondolom, hogy fontos hogy a két nagyobb gyereknek is vinni kell valamit, mert még egy ilyen látogatás is féltékenységet kelthet bennük, ami az ő szemszögükből nézve normális. Nekik valami apró játék meg csoki, bonbon, vagy ami nincs otthon nekik. Szerintem egy labda, egy könyv, ceruzakészlet, társas kornak megfelelő, esetleg kedvenc ruhafajta ha van kedvenc mesefigurával, autó, ilyesmi szerintem örülnek neki mindig a gyerekek.
Akkor még úgy kéne vhogy hogy az anyukának egy csokor virág, egy bonbon, egy bor, meg a babának ajándék, plusz a két fiúnak. Így mindenki kapott valamit! Persze nem a legdrágábbakat kell ezekből, de így mindenki úgy érzi kapott vmit! De a baba, aztán a gyerekek ajándéka legyen az értékesebb, a szülőknek ilyen jelképes, olcsóbb is megteszi.
Remélem hasznosat fogsz találni a leírtak között!
Majd írd meg mi mellett döntöttél!
előző vagyok.
Ja és én is úgy gondolom, hogy nagyjából tapogatózz hogy mire van esetleg szükség, ami nincs. Vagy lehet tudod is! Akkor azt vegyél ha tudsz rá szánni annyit, ha nem marad más! És olyat vegyél ami nincs amit tudod hogy anyukának is fog tetszeni, ha nem vagy benne biztos inkább ne vegyél, vegyél mást! Mert ha anyukának nem tetszik nem fogja használni, vagy nem fogja ráadni akármilyen drága is volt, vagy akármennyire is tetszett neked! Úgyhogy anyuka ízlését odagondolva és csak akkor ha biztos vagy benne hogy tetszeni fog neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!