6 hónapos babának mandarin?
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 10:15
4/9 anonim válasza:
Tekintve, hogy citrusféle, allergizálhat.
De nyilván van olyan gyerek, akit nem.
Én nem próbálnám ki.
5/9 anonim válasza:
Annyi helyen olvasom, hogy allergizálhat ez vagy az. Akkor mégis mit lehet adni a gyereknek?
Azt el tudom képzelni, hogy mivel savanyú, nem ízlik neki, de én kipróbálnám :)
6/9 anonim válasza:
Én kifacsarva adtam, semmit nem okozott. Mielőtt lepontoztok, a gyerekorvos is tudta.
7/9 anonim válasza:
Mégis mit lehet adni a gyereknek? Rengeteg más gyümölcs és zöldség van amit ehet 6 hónaposan.
8/9 anonim válasza:
Én nem adtam ilyen korán! 6 hónaposan alma, barack, banán ment.
A banán volt az egyetlen déligyümölcs, amit korán kapott, a többit kb. egyéves korától.
Lehet, hogy ne lesz semmi baja, de minek kockáztatni? Jól elvan egy féléves mandarin nélkül.
9/9 anonim válasza:
Én adtam neki ilyen korán és nagyon szerette.Szájába nyomtam a levét, csak úgy szipákolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!