Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Honnan tudnam letolteni a...

Honnan tudnam letolteni a NILS HOLGERSON cimu meset a kislanyomnak?

Figyelt kérdés
a yutubE -n megtalaltam de az elso resztol szeretnem mert ugy erdekes igazan a mese. es azt hiszem a yutube-rol nem is lehet tolteni. legalabb is en ugy tudom! koszi ha segitetek.
2011. dec. 29. 09:29
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

(A jobb oldali listában megtalálod az N betűsek közt. De szerintem érdemes könyvben is elolvasni, mi azt csináltuk, hogy olvastuk a könyvet, és meg is nézte az adott epizódokat rajzfilmen – természetesen más, de mindkettőt nagyon szerette, tudja, hogy „valójában” nem Kákalaki Akka, hanem Tornyosfellegi Akka a vezért stb. :)

2011. dec. 29. 15:18
 2/7 A kérdező kommentje:
nagyon koszonom! nem magyarban elek. nem tudtam hogy konyvben is megvan!
2011. dec. 29. 16:42
 3/7 A kérdező kommentje:
eleg komplikalt ez az oldal vagy en vagyok a hulye hozza! nem tudok vele mit kezdeni! segitenel?
2011. dec. 29. 17:15
 4/7 A kérdező kommentje:
ok megvan csak regisztralni kellett!
2011. dec. 30. 07:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Elnézést, csak most láttam, hogy írtál. Érdekes, nekem nem kell regisztrálnom, akkor is tudok nézni rajta filmeket. Annyi van vele, hogy 74 perc után kiírja, hogy várni kell 30 percet, míg újra lehet nézni valamit. De ez nyilván egy fél órás rajzfilmnél nem gond.
2011. dec. 30. 12:33
 6/7 A kérdező kommentje:
koszi hogy irtal! nekem csak registralassal indult el. innen lehet letolteni is ? ugy lattam hogy csak nezni lehet,dvd-re tolteni csak penzert. jol ertelmeztem? koszi a segitseget!
2011. dec. 30. 13:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát, én nem szoktam letölteni, mivel nincs tévénk, így számítógépen nézi a gyermek.

De rákerestem neked, és google-ben Nils Holgersson letöltése keresőszavakra csomó találatot ad, talán azok között…

2011. dec. 30. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!