Noémi, Rebeka, vagy Flóra?
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 23:53
31/41 anonim válasza:
Mindenképpen írd majd meg, hogy mi lett! Bár még van egy hónapotok!
32/41 A kérdező kommentje:
szia, rendben :D
igazabol 2 honap, szules utan egy honap a hatarido, bar azt nem szeretnem, hogy miutan megszuletett ne legyen neve
2012. jan. 21. 04:28
33/41 Gyönyörűséges válasza:
Én a Noémi és a Rebeka név között gondolkodtam, és mások arra hívták fel a figyelmem, hogy a Rebeka egy kicsit "kemény" név. A kislányom Noémi lesz, jelentése Gyönyörűséges :) és tudom, hogy gyönyörűséges lesz.
34/41 anonim válasza:
a Rebeka név nagyon kemény ahogy előttem írták, és az én ismeretségemben van egy igazán konok önző Rebeka. A Noémi szerintem szép név, jól becézhető, és gyönyörűségem a jelentése. A Flóra se rossz, de egyre gyakoribb. A Korinna is szép, nekem 2n-el tetszik. Gondolom már végig zongoráztatok mindent. Ajánlom mondjuk egy naptárat nézzetek végig és mondjátok ki a neveket, nekünk múltkor így tetszett meg a Paula! No meg az MTA anyakönyvi listáját olvasgatva is találtam tetsző nevet: Bíboranna
Kérdezd meg a babád ő milyen nevet szeretne, olvass fel neki párat, hátha reagál valamelyikre.
Sok sikert!
35/41 anonim válasza:
fúú nekem úgytetszik hogy ********** Flóra Rebeka *-* szerintem így gyönyörű
36/41 A kérdező kommentje:
koszi, most epp a szofia a befuto, bar nekem a nia is tetszik :D
2012. febr. 23. 19:55
37/41 anonim válasza:
Szia, hogyan neveztétek el végül? Minden rendben ment?
38/41 anonim válasza:
A Flóra azért lenne jó, mert van egy ilyen mese, amiben Flóra tündér, a kislány biztos örülne, ha ilyen neve lenne.Amúgy a Rebeka is gyönyörű név,tehát vagy Flóra vagy Rebeka.:)
40/41 anonim válasza:
Rebeka... a párom kislányának is az a neve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!