A körzeti nőgyógyász bepetécsel ebben az esetben a kiskönyvembe?
Leírom nálunk hogy volt (nem mindenhol van így szerintem, tehát általánosságban nem tudok nyilatkozni):
A körzetis nőgyógyász nekem soha nem pecsételt.
S csak abba a laborba utalhatott be vérvételre, ahová ő is tartozott területileg.
De kérésre beutalhat elvileg máshová is, már ha megkéred és rendes és megteszi ezt neked (ilyenkor a beutalón jelezni kell, hová utalt be pontosan). S szerintem pecsétet is kellene amúgy adnia, úgyhogy ha szólsz érte, akkor nem tagadhatja meg, hiszen megvizsgált.
De hiába egy ország, elvileg egy törvény, de a dokik sokszor másképp csinálják...
Nállunk úgy van hogy ha megyünk tanácsadásra akkor bele is pecsétel a közteti doki..és hogy ha nincs magán dokid akkor köteles vagy hozzá járni és neki pedig pecsételni..:)nem hiszem hogy megszabhatja hogy hová menj vérvételre.. sőt sztem nem is nagyon érdekli őket..
38hetes km
Én magándokihoz jártam, valójában a körzetihez egyáltalán nem, így ő természetesen nem pecsételt, de amikor ő csinált vizsgálatot akkor pecsételt (mikor még nem volt fogadott dokim)
Laborba meg szerintem sima beutalót adnak, azon nincs melyik laborba kell menned, oda mész, ahova akarsz. Én egyébként még egy beutalón sem láttam labor megnevezést.
De mentem szemészeti beutalóval, Pestre és nem szóltak semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!