Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen érzés kismamának lenni?

Milyen érzés kismamának lenni?

Figyelt kérdés
2008. márc. 28. 20:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Jó.

De szerintem midenki ezt fogja írni, max kicsit több lelkendezéssel. Nekem most nincs kedvem rizsázni.

2008. márc. 28. 21:16
 2/12 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok kismama. De rengeteg leendő anyucinak nagyon nagyon jó, ennek ellenére sok anyuka nagyon nehezen éli meg a terhességet, nem szeret terhesnek lenni.
2008. márc. 28. 21:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A világon a legjobb.:)

Ahogy egy kis élet növeszik benned,fantasztikus.

Szívem szerint mindig így lennék..)

27 hetes kismami

2008. márc. 28. 21:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Csatlakozom az előttem szólóhoz:))))

Az életben ez az állapot a legcsodásabb,ennél már csak egyvalami van,mikor a kezedben tarthatod a gyönyörű kisbabád.

Én csak azt bánom,hogy utoljára élhetem át,mert ez már a harmadik babánk lesz,és nem tervezünk többet.

Mindenkinek boldog babavárást.

2008. márc. 28. 22:02
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Változó,amikor két éjszakát nem alszol,mert a pocaklakó annyira rugdos,és már alig állsz a lábadon,akkor nem sorolnám a feltétlenül jó dolgok közé:)No meg kezd elegem lenni az állandó orvosi vizsgálatokból is.Meg amikor akkora a pocid hogy nem összetéveszthető semmivel,és akkor is nyomorognod kell a tömegben a BKVn,mert a főnök meg könyörtelen és dolgoznod kell,és az emberek meg egykedvűen nézik,nemh felállna valamelyik, akkor kicsit ki tudok akadni,hogy miért ekkora taplók.

De mindettől függetlenül a világ legcsodásabb élménye,amikor a kispocak dob egy bukfencet,vagy elkezd csuklani,taposni a bordáidat...hiába kellemetlen,de annyira jó érzés.Nem lehet elmondani,át kell élni.Olyan megmagyarázhatatlan büszkeséggel és boldogsággal tölti el az embert.

2008. márc. 29. 06:10
 6/12 anonim ***** válasza:
63%

Ez mindenkinél más, én speciel imádom. Igaz, nagyon jól viselem az áldott állapotot, szinte semmiről sem kell lemondanom, amit eddig csináltam. Még jókat lovagolok is, igaz, a versenyzést abbahagytam egy időre.

Bár egyetlen éjszakát sem tudok végigaludni, egyrészt mert max. kétóránként pisilni kell, másrészt, mert a baba éjjel is keményen rugdos, én nem bánom. Csodás érzés arra ébredni, hogy a kisbabám mocorog odabenn.

2008. márc. 29. 07:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
csodálatos.Mikor megtudod hogy babás vagy az felviszi az egész napodat.És mikor várod hogy betöltsed a 3. honapod hogy bisztonságba érezd a picit onnantol röpül az idő. És mikor megmozdul akkor érzed igazán,hogy ottvan,és tényleg igaz hogy anya leyzel,csodálatosabb mint addig. Na és mikor akkora a hasad mint egy labda,akkor meg boldogan,és büszkén járkálsz az útcán hogy igen és anya leszek.
2008. márc. 31. 00:15
 8/12 anonim ***** válasza:
jó érzés! :)
2008. márc. 31. 11:39
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nemigazán élveztem. Mostmár megvan a babám, hát így sokkal jobb :) Én őszintén szólva nem szerettem azt, hogy vizesedett, puffadt a lábam, hogy állandóan fáradt voltam, hogy nem tudtam tisztességes ruhákat felvenni (az én stílusomban nem igazán kaphatóak kismama rucik), meg hogy nem ehettem azt, amihez kedvem volt (imádom a csípős ételeket meg a camabert sajtot). Persze nagyon imádam figyelni ahogy mocorog a kisember odabent, de én nem élveztem ezt az állapotot. Arról nem is beszélve, hogy gerincferdülésem van, tehát folyamatosan fájt a hátam, nem is kicsit. Persze ettől függetlenül majd pár év múlva jöhet a második csöppség is, de nekem ez a kilenc hónap nem éppen a legkellemesebb időszaka volt az életemnek.
2008. márc. 31. 12:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Csodálatos!És igenis büszke vagyok arra , hogy babát várok.

Mert ugye alakulhatott volna akár v.mi oknál fogva úgy is hogy nem lehet.az mekkora csalódás lett volna.?

Én sem nézek ki úgy mintha most jöttem volna le a címlapról, és biztos mindenkinek vannak kisebb-nagyobb kellemetlenségek, de nem nyavajgunk mert tudjuk a miértjét.

De hát lehet egy nő akármilyen szép és csinos , lehet amig anya nem lesz üres marad.

És lehetek akármilyen vizes , hurkás a párom is büszke rám , mert ugye most vagyok igazi NŐ.

2008. márc. 31. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!