Milyen érzés kismamának lenni?
Jó.
De szerintem midenki ezt fogja írni, max kicsit több lelkendezéssel. Nekem most nincs kedvem rizsázni.
A világon a legjobb.:)
Ahogy egy kis élet növeszik benned,fantasztikus.
Szívem szerint mindig így lennék..)
27 hetes kismami
Szia!
Csatlakozom az előttem szólóhoz:))))
Az életben ez az állapot a legcsodásabb,ennél már csak egyvalami van,mikor a kezedben tarthatod a gyönyörű kisbabád.
Én csak azt bánom,hogy utoljára élhetem át,mert ez már a harmadik babánk lesz,és nem tervezünk többet.
Mindenkinek boldog babavárást.
Változó,amikor két éjszakát nem alszol,mert a pocaklakó annyira rugdos,és már alig állsz a lábadon,akkor nem sorolnám a feltétlenül jó dolgok közé:)No meg kezd elegem lenni az állandó orvosi vizsgálatokból is.Meg amikor akkora a pocid hogy nem összetéveszthető semmivel,és akkor is nyomorognod kell a tömegben a BKVn,mert a főnök meg könyörtelen és dolgoznod kell,és az emberek meg egykedvűen nézik,nemh felállna valamelyik, akkor kicsit ki tudok akadni,hogy miért ekkora taplók.
De mindettől függetlenül a világ legcsodásabb élménye,amikor a kispocak dob egy bukfencet,vagy elkezd csuklani,taposni a bordáidat...hiába kellemetlen,de annyira jó érzés.Nem lehet elmondani,át kell élni.Olyan megmagyarázhatatlan büszkeséggel és boldogsággal tölti el az embert.
Ez mindenkinél más, én speciel imádom. Igaz, nagyon jól viselem az áldott állapotot, szinte semmiről sem kell lemondanom, amit eddig csináltam. Még jókat lovagolok is, igaz, a versenyzést abbahagytam egy időre.
Bár egyetlen éjszakát sem tudok végigaludni, egyrészt mert max. kétóránként pisilni kell, másrészt, mert a baba éjjel is keményen rugdos, én nem bánom. Csodás érzés arra ébredni, hogy a kisbabám mocorog odabenn.
Csodálatos!És igenis büszke vagyok arra , hogy babát várok.
Mert ugye alakulhatott volna akár v.mi oknál fogva úgy is hogy nem lehet.az mekkora csalódás lett volna.?
Én sem nézek ki úgy mintha most jöttem volna le a címlapról, és biztos mindenkinek vannak kisebb-nagyobb kellemetlenségek, de nem nyavajgunk mert tudjuk a miértjét.
De hát lehet egy nő akármilyen szép és csinos , lehet amig anya nem lesz üres marad.
És lehetek akármilyen vizes , hurkás a párom is büszke rám , mert ugye most vagyok igazi NŐ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!