Kimenjen külföldre a férjem, vagy nem januárban 2hétre? Ti idegeskednétek, vagy inkább küldenétek, hogy könnyebb legyen?
Figyelt kérdés
Nem élünk rossz körülmények között,de a pénz se vet föl minket.Áprilisra szeretnénk összegyűjteni 300.000ft-ot kútfúrásra.feb elejére vagyok kiírva szülni.3óra alatt tud hazajönni,ha netán előbb szülnék.bruttó 100.000ft/2hét.Ennyit kapna.2011. dec. 22. 08:36
1/7 A kérdező kommentje:
Apukás szülést szeretnénk.Egyéb segítségem lenne bőven 2 nagymama személyében.
2011. dec. 22. 08:38
2/7 anonim válasza:
Hát ez a pénz még 400€ sincs, ez elég kevés még 2 hétre is, de ha ez egy havi fizutok akkor megéri persze.
2 hét nem túl sok, és ha vannak nagyszülök stb... akkor semmi gond.
apás szülés elmaradhat egy hirtelen komplikáció miatt is mert császározni kell. szóval apás szülés nem mindig jön össze.
döntsétek el, hogy megéri-e.
3/7 A kérdező kommentje:
Teljes ellátással:szálloda,éttermi étkezés.+ a túlóra,amire itthon kevesebb esély lenne.
2011. dec. 22. 09:01
4/7 anonim válasza:
Én engedném. Szerintem nem rossz pénz a mai világban teljes ellátás mellett. Az én párom Franciaországban volt kocsival 2 héttel a szülés előtt, 18 órányi kocsiútra. 3 óra alatt talán nem születik meg a baba (nekem 16 óra alatt lett meg :D)és csak nem jön ki hamarabb. :)
5/7 anonim válasza:
Az én lányom 13 óra alatt született meg, persze ez nem jelent semmit. A pénz nem olyan sok, de nem is kevés azért. Nekünk mindenképpen jól jönne. Segítség nélkül meg simán ki lehet bírni 2 hétig. Nálunk is volt olyan időszak, hogy szinte csak aludni járt haza a párom és semmiben nem tudott segíteni.
De hogy válaszoljak is, én simán küldeném.
6/7 anonim válasza:
Jajj most esik le, hogy nincs még baba... Menjen nyugodtan, nem lesz gond! Lehet még egy kicsit tovább is marad bent a baba :)
7/7 A kérdező kommentje:
2,5évessel vagyok itthon 1hónapja egyedül.Köszi a válaszokat.Természetesen mi döntünk,de kíváncsi voltam a véleményetekre,hogy jól látjuk-e.Ő itthon akart lenni már januárban miattam,de ahogy mérlegeltem én úgy gondoltam ez még belefér és a pénz is jól jön.Illetve én még azt is bevételnek számítom,hogy amíg nincs itthon nem kell annyit főznöm,mert nem fogy úgy a kaja.Valamint a fürdéssel is spórolunk
2011. dec. 22. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!