Karácsonyi támogatásként nem jár decemberben emelt összegű Gyed?
Figyelt kérdés
Természetesen hó elején folyósítottak már, csak arra lennék kíváncsi, hogy a karácsony miatt nem utalnak-e kétszer.2011. dec. 19. 13:39
1/11 anonim válasza:
Ez jó! Sajnos nem. Ez az ország még nem tart ott.
2/11 A kérdező kommentje:
:-D
Kár, pedig jó lenne.
2011. dec. 19. 13:42
4/11 anonim válasza:
Éjjel álmomban volt ilyen :) :)
5/11 anonim válasza:
Bónuszként? Jutalomként? 13. havi fizetésként? Milyen címre gondoltál?? :D Ha kétszer utalnának is valamilyen véletlen folyamán, az lenne az első, hogy visszaszedjék. Az nem tartana el hónapokig :o)) Kellemes ünnepeket!
6/11 anonim válasza:
Amikor mindenféle juttatást nyirbálnak, szerinted honnan lenne pénz emelt összegű Gyedre karácsonyi bónusz címen?
8/11 anonim válasza:
de jó lenne,de ez is csak álom marad!
9/11 anonim válasza:
Viccnek jó volt :)
Mondjuk én a tgyás mellett kaptam 13. havi fizut a munkáltatómtól...
10/11 anonim válasza:
szerintem ez nagy gesztus lenne a cég részéről, én nagyon örülnék neki, de mint jobban hozzáértő, sajnos nincs ilyen.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!