Az (huggies) úszópelenka mennyi pisit bír el? Szeretném ráadni a kislányomra hogy ne menjen kárba! Használhatom, vagyis a kislányom bugyipelusként?
Nem tudom, mekkora méret, de az én lányomra jó volt még egy évvel később is.
Nehogy ráadd napközben a lányodra, mert úszni fogtok a pisiben...
Mintha nem is lenne rajta semmi, csak bugyi. Ennyi pisit bír el. Tapasztalat. Én is ráadtam a fiamra, egy 1,5 órányi utazás erejéig, mert pont elfogyott a sima pelus itthon, és gondoltuk, hogy majd ott veszünk új csomagot. A kocsiban minden pisis lett, az autósüléstől kezdve minden. És csodálkoztunk, hogy annyit nyafog a fiam. Ez óta tudom, hogy ha más pelus sincs, az úszópelust ne!! Nem is gondoltam volna én sem.
Én megtartanám azért jövő nyárig, hátha, bár nem írtad mennyi idős a gyerkőc, ha tényleg nem kell, nyáron sokan hasznát veszik, még olyannak is elajándékozhatod, aki akár most várandós, vagy nyáron lesz az. A baba belenő, egy nyáron pedig tuti a mérete lesz, bármikor is születik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!