Milyen lány neveket tudnátok javasolni? (modern) A vezeték név: Hegyi
Figyelt kérdés
Rövid max 3 szótagú legyen, de inkább kettő.2011. dec. 17. 13:57
12/21 anonim válasza:
Hegyi Karina
Hegyi Alexa
Hegyi Miléna
Nekem ezek tetszenének. Egyébként mi is bajban vagyunk, mert ha lány lesz a pocaklakó, nehezen fogunk választani.
13/21 anonim válasza:
Nekem rögtön az Andrea jutott az eszembe.
Bár lehet azért mert ismerek Hegyi Andreát
14/21 anonim válasza:
Viktória
igaz ez hosszabb, de nekem nagyon tetszik
15/21 anonim válasza:
Hannának tökéletes testvér-név: Nedda! :) Hegyi Nedda
16/21 anonim válasza:
Léna, Gerda, Flóra, Nelli, Lara, Lilla, Letti
17/21 anonim válasza:
Hegyi Noémi
Hegyi Vivien
Hegyi Liza
Hegyi Olga
Hegyi Petra
Hegyi Luca
Hegyi Zsóka
Hegyi Borka
18/21 DDD97 válasza:
Hegyi Boróka, Hegyi Doroti. Szerintem csak arra figyelj, hogy a keresztnévben ne legyen e, i azaz magas hangrendű.mert az olyan furán hangzik.. inkább a mély hangrendűből válassz ilyenek azok amikben o avgy a van.. ja és mivel magánhangzóra végződik ajánlatos másshalhangzóval kezdődő nevet választani ja és semmiképp ne legyen az a neve, hogy mondjuk Hegyi Irén.. most ez scak egy példa volt de az a lényeg hogy ne legyen I betűs mert egybefolyik. remélem segítettem.:)
19/21 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mi lett végül a kislány neve? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!