Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen árak vannak az Update...

Milyen árak vannak az Update pékségekben?

Figyelt kérdés

Baba előtt vagyok, s cukros, s csak érdekelne, hogy mennyivel drágább, mint egy sima pékség!

Köszönöm!

2009. máj. 18. 11:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom neked mindegy, de azért hátha valakinek még hasznos: én ma voltam, a kimérősek 10deka 239- és nagyon finom.
2010. nov. 18. 05:11
 2/3 anonim válasza:
2500Ft kg-ja a kimérősöknek.egyébként elég drága szerintem.főleg ha azt nézed,h egy 300gr-os kenyér 580ft,egy fél kg-os cukor 2.000Ft.
2010. nov. 28. 16:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Relatív. A princess pékségnél pl. nem sokkal drágább, de finomabb is, nem ilyen túl cukorszirupozott, kívül belül ragadós szar. A gabona pelyhe se drágább, mint mondjuk egy cheerios. A hűtős desszertek is nagyon jók. Nem kell belőle bezabálni, de ha finomságra vágysz, akkor nagyon jó és összehasonlítva a sima pékségekkel, nincs akkora különbség árban, mint amekkora a termékben van.
2010. nov. 28. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!