Ajánlanál olyan cipőmárkát, ami széles lábfejű gyerekeknek készül/jó?
Figyelt kérdés
23as lába van a kicsimnek,szóval olyan kellene,ami ilyen kis méretben is gyárt.Jelenleg egy Barenschuhe van,és 2 Siesta(egy csizma és egy hótaposó),de mind nyomja a kislábujját.Utálja őket felvenni,és meg is értem,hiszen mikor hazaérünk és leveszem róla,tök piros mindig a pici ujja.Szóval gondolom nyomja,így valami más kellene.Előre is köszi a segítséget!2011. dec. 17. 12:23
1/6 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez a helyzet+ magas a lábfeje is:)
Nekünk az adidas cipők váltak be, amit belinkeltem, ilyen bakancsunk van, és egy hasonló csizma is, de ezek nem nyomják a lábát:
Érdemes lenne nektek is megpróbálni.
2/6 anonim válasza:
Szerintem az Elefanten elég széles. Legalábbis az, ami a kislányomnak van, az tuti. Még vastag zoknival is bőven belefér a lába.
3/6 anonim válasza:
ugyanez a szitu nálunk is,nem veszi fel a csizmát mert au-au..
4/6 anonim válasza:
Ami nekünk bevált, az a Padini, csak sajna abból a legkisebb a 24es. Viszont tényleg jó a gyerek lábára, meleg a bakancsa, nem büdösödik bele a lába...
A másik az talán az ice-tex cipők
5/6 anonim válasza:
Nálunk szinte csak a super gear márkájú cipők váltak be télen-nyáron,bár nyáron volt egy Asso szandálunk az sem volt rossz csak nagyon drága így télire maradtunk a super gearnál.Szépek,kényelmesek és megfizethetők.Most egy kisbakancsot vettem neki 3990ft-ért.
6/6 anonim válasza:
Úgy rémlik, mintha a D.D Step széles lenne.
De nem merek megesküdni rá. Hátha ír erről is valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!