Milyen fogamzásgátló vált be nálatok?
3 hónapos a fiam,már nem szopizik,így szeretnék fogamzásgátlót szedni.Terhesség előtt tri regort szedtem,de hallottam,hogy ez egy elég régi gyógyszer,így szeretnék valami modernebbet,de abszolult biztonságosat szedni.Kinek mi vált be és érdekelne az is,hogy mennyibe kerül?
Előre is köszönöm!
Szia!
Én Nuvaringet, nem szájon át szedhető fogamzásgátlót használtam.
Itt megnézheted:
Azelőtt rendes tablettát szedtem, de nekem nem jött be: elég érzékeny a gyomrom, idegi alapon is viszonylag sokszor volt hasmenésem, állandóan attól rettegtem, hogy kimegy a gyógyszer is. Ha reggel szedtem, akkor hétvégén volt bajom, ha este szedtem, mire hazaértem a melóból már sokszor azt sem tudtam, hol van az ágyam.
A hüvelygyűrűt mintha nekem találták volna ki, nagyon jó volt, viszont van olyan aki nem szereti, mert szeretkezéskor a férfi és a nő érezheti és ez zavaró lehet. Ami még előny: ez a gyűrű 24 órán keresztül bocsátja ki a hormont, így nagyon-nagyon alacsony a hormontartalma.
Végigolvastam újra, amit írtam, mintha valami TV-s vásárlós reklám szöveget lenne :), de tényleg nekem csak ez vált be.
Én is Tri-regolt szedtem szülés előtt.Nekem is mondta az orvosom hogy váltsunk,mert így szülés után kell egy másabb ,erősebb hormontartalmú.
Most Lindinette 20-at szedek,idáig nincs panaszom:-). 10 hónapja.
Én Minervát szedtedtem, s ha jól emlékszem 3 havi havi adag 2.100,- Ft volt. Nekem bevállt, nem híztam tőle, nem lett nagyobb a mellem, s nem is estem teherbe a szedése alatt!
További szépp napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!