Ismeritek ezt az online játék webáruházat?
Figyelt kérdés
Közel másfél hete rendeltem tőlük,emailre nem válaszolnak,telefon vagy foglalt vagy nem veszik fel.
Mit kell csinálni ilyenkor?Mert megrendelném máshonnan a játékot,hogy karácsonyra ideérjen!
2011. dec. 13. 16:10
1/5 anonim válasza:
Rendeld meg máshonnan, a csomagot meg ne vedd át,amit a fent linkelt áruház küld.Nekem is volt hasonló,másik webáruházzal,ezt tudtam csinálni,közel 3 hét után jött meg acsomag,amit a rendeléstől számitva második munkanapra igértek.
2/5 anonim válasza:
A megrendelés visszaigazolásban nem írtak pontos szállítási időt, mert általában ott szokták megadni a valós időpontot.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:)
Már írtam egy lemondó emailt...de persze arra sem reagáltak és megrendeltem máshonnan.Kíváncsi vagyok,hogy más is járt így ezzel a céggel?Vagy csak nekem nem volt szerencsém.
Mindig a Tulliból szoktam rendelni,ők nagyon megbízhatók,de most nem volt az a játék nekik,amit kiválasztottam.
2011. dec. 15. 07:46
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves 2.
Nem nem írtak,mert nagyon vissza sem igazolták,csak vagy 3 nap után,de csak annyit hogy felvették a rendelést.
A termék mellett viszont ott volt,hogy múlt csütörtökre szállítják....hát azóta sem érem el Őket:(
2011. dec. 15. 07:48
5/5 anonim válasza:
www.hellojatek.hu - én erről az oldalról rendeltem mikulásra, vasárnap este tettem fel a rendelést, kedden délután küldtek egy e-mailt, hogy másnap küldik a csomagot (játékot), másnap reggel kaptam egy sms.t, hogy 8:30 és 11:30 között kiszállítják házhoz. Azt még hozzátenném, hogy amikor feladtam a rendelést odaírtam , hogy nincs kapucsengő, úgyhogy telefonon csörögjenek, ha megérkezett a futár. 9:30 kor hívott is telefonon a futár, hogy 2 percen belül a kapu előtt lesz. Így is történt. Kiálltam a kapuba, jött is az autó, ideadta a csomagot, odaadtam az árát, aláírtam a papírt és kész. A termékkel 100%ig megvagyok elégedve, pontosabban a kislányom, mert ő a felhasználó :-). Ha még rendelek játékot, akkor biztos, hogy innen fogom...nem csalódtam bennük. Amúgy 990 Ft a kiszállítás, de ha 10000 Ft felett rendelsz, akkor ingyenes. Azt még hozzátenném, hogy miskolci vagyok, a játékwebáruház pedig budapesti, szóval 2-3 napon belül kiszállítják így is, nem kell feltétlenül a fővárosban lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!