A sok szenvedés, szomorúság, fájdalom meg tud változtatni egy személyt?
Figyelt kérdés
mondjuk 7-8 évesen még kedves, nyitott és szeretetre képes volt.
most 22 évesen nem szokott kedveskedni, zárkózott és azt vallja hogy a legjobb öröm a káröröm.. nem sír még a közeli rokonok halálán sem stb... teljes mértékben érzéketlen lett.
2011. dec. 12. 19:02
11/11 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen "beavatkozás" 12-13 évesen. Az előtt kedves, szerény fiú voltam. Aztán most 16 évesen a régebbi traumák miatt kicsit megerősödtem lelkileg. Nem kívánom mindenkinek azt, hogy minden reggel azzal a mondattal keljen fel, hogy: meg akarom ölni magam,miért szenvedek még mindig itt. Aztán az ember belefárad én átveszi a személyiséget. Mindenkit gyűlölni fog. Viszont akinek elég erős akarata van az vissza tudja fogni magát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!