Ilyenkor mi van?
11 éve dolgoztam egy multinál de közben szültem és itthon voltam a picivel. Meg lett beszélve,hogy nem fognak vissza venni Gyes után. Kivettem a szabimat jelenleg azt töltöm de januárba le kéne számolnom. De közben terhes lettem.
Elküldhetnek a szabim letöltése után attól függetlenül,hogy babát várok? Ha nem akkor táppénzre kell mennem mivel a helyemet már betöltötték?!Mi a helyzet ilyen esetben?
Felejtse el már mindenki azt, hogy a kismamák védelme a terhességi kiskönyvvel van összefüggésben! NINCS. Ha terhes vagy, de nincs még meg a kiskönyved, akkor is védve vagy.
Tehát elküldeni nem fognak. VAlószínűleg egyébként is közös megegyezés lett volna. Ezt pedig nem vagy köteles aláírni. Két lehetőség van: vagy ragaszkodsz az állapotodnak megfelelő munkakörhöz, ennek hiányában a munka alóli felmentéshez (100%os bér), vagy felajánlhatod, hogy elmész táppénzre (60%-os bér). Veszítenivalód nincs, gondolom a mostani csemete után nem szándékozol visszamenni.
Értem! Hát....nálam egyértelmű,hogy táppénz lesz mivel fullon vannak, sőt jövőre lesznek létszám leépítések is!
Köszi neked is a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!