A babánk csak kézben sétálva alszik el, hogy lehet erről le szoktatni?
Nem azért szokott rá, hanem mert ezt igényelte. enyémet is büfizettem még sem szokott rá mert annyira nem igényelte.
szerintem ne szoktasd le. de szépen tárd fel elötte a világot, tegyél az ágya fölé csillogó pörgö, zenélö dolgokat amik lefoglalják, a járóka oldalára is stb... ami le´nyeg hogy biztonságos legyen és ne túl sok.
Uhh, én nem értek azzal egyet, hogy játszótér legyen az ágyában vagy körülötte. Nekem pontosan ugyanígy volt a lányom három hónaposan, ahogy leírtad. Én is úgy gondolom, hogy azért szokott hozzá, mert ezt kapta! Aztán kb. 4 hónapos volt, amikor észrevettem, hogy ugyanúgy elalszik akkor is, ha csak simán leteszem! Volt/van olyan, hogy leteszem aludni, és sír egy kicsit, olyankor 3-5 percet várok (sírás "fajtájától" függően), ha utána is sír, kiveszem. Az esetek 95%-ában nem sír annál tovább. Ééés itt azonnal meg is jegyzem, hogy egész nap mosolyog, sokan mondják rá, hogy még soha nem láttak babát ennyit mosolyogni, és ezt megjegyezte már két gyerekorvos és egy védőnő is! Ez úgy jön most ide, hogy ilyenkor szokott következni, hogy milyen szörnyen kegyetlenség sírni hagyni ÖT TELJES PERCRE egy csecsemőt!
Most hét hónapos.
Ne keseredj el, hidd el, nagyon könnyen leszokhat róla a te babád is!
Gratulálok, rájött, hogy hiába szól az anyjának, ha szüksége van rá, le se tojja...szép.
Kedves kérdező:)! Hordozás:)! Az embergyereknek alapvető igénye a testközelség, hiszen onnan tudja, hogy biztonságban van. Ha elaludt le tudod tenni:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!