Hogy lehet a Mór nevet és a Hunort becézni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 22:14
1/9 anonim válasza:
Anyukám barátjának a fia Mór, őt az apja Mórkának hívja. Bár már 13 éves, szóval nem nagyon szereti ha becézgetik. Hunort régen ismertem, őt Huncinak hívták, de inkább csak szivatásból.
2/9 anonim válasza:
Egy Hunor nevű kisfiút ismerek. Huninak szokták hívni.
3/9 anonim válasza:
Épp tegnap olvastam itt a Mór -> Móci becézését. Nagyon aranyos szerintem.:)
4/9 anonim válasza:
Móci és Hunci... :)
De ha nem akarsz velük kiszúrni inkább ne becézd őket, ezek a nevek annyira szépek magukban is, nincs szükség becézésre.
5/9 anonim válasza:
Vannak nevek, amelyeket nem lehet becézni, és pont ez bennük a jó. Mi is ilyen nevet adtunk szándékosan a gyerekeinknek. Ugyanakkor rengeteg szép, becézhető név van, ha nektek fontos az, hogy becézhessétek, akkor ilyet kell választani.
Ez a két név nagyon erőltetett becézve.
7/9 nubien válasza:
Morfium, Mormota, Morci, Móric, Móricka, Morovics, Mórcsi...Hungaroring, Huncsi, Hunnia, Hunvagy, Hunbuk, Hunkuluk, Hunorárium
8/9 anonim válasza:
Ismerek Mór és Hunor nevű kisgyerekeket is.
Mórt nem nagyon becézik, nem hallottam még, mindig Mórnak szólítják.
Hunort a szülei Huninak hívják.
9/9 LeeSin válasza:
Nem tudom mennyire hülyeség, de én Marcinak hívnám talán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!