Aki nem tud saját dokit fogadni az inkább ne is szüljön?
Ügyeleten szültem, vágtak, repedtem, sokat varrtak,így nem rohangáltam már másnap a kórház folyosóján, kellett idő, mire összekaptam magam.
Sógornőm magán klinikán szült, szintén vágták, de nem annyit, másnap már úgy nézett ki, mint aki nem is szült..anyósom meg van róla győződve, hogy azért mert neki volt dokija, nekem nem..:S
Mondtam, hogy tök jófejek voltak velem végig, oké, nem tudom mi lett volna, ha van dokim, de nem vagyok róla meggyőződve, hogy sokkal jobb lett volna.Anyósom azt mondja, lehet nem jókor vágtak vagy valami történt.
Nem tehettük meg, hogy fizessünk.Sógornőmnek meg voltak már előtte is nőgyógyászati gondjai, a dokija magán klinikán dolgozik, megtehették, hogy fizessenek, és én ezt teljesen megértem,jól tette.Anyósom persze nem tudja mennyit fizettek, csak mondta, hogy azért nem lehet annyira durván sok, neki is volt mindig dokija, pedig nem álltak jól...:S
Most tervezzük a következő babát, de nem hinném, hogy lesz dokim...inkább szülésznőt fogadnék esetleg.
Ja és mindkettőnknek első baba.
Kedves tizedik!
Megállja-e a helyét az az érv, hogy régen, milyen sok gyermek meghalt szülés közben. A materialista tudomány jön mindig a véletlenek-elméletével, s azt akarja elhitetni, hogy a véletlent ő a legtermészetellenesebb irányítással bizony jól ki tudja szűrni, legalábbis csökkenteni. És mire jutott a világ orvosilag ellátottabb része? Kevesebb gyerek, jóval nagyobb arányban betegek. Ez azt mutatja, hogy az ember, minél inkább irányítani akarja a sorsát, a természetet, anélkül, hogy halvány fogalma lenne a spiritualitásról, akkor szegről-végről életellenes, emberellenes tevékenységet folytat és a társadalmat sorvasztja. Nincs az az orvos, aki a sorstól egy gyermeket vagy egy felnőttet meg tudna menteni. Életeket menteni csak az tud, aki tudja, miben gyökerezik az élet - hát, nem az anyagban, hanem a szellemben. Persze vannak orvosok, akik ezt elismerik. - Nekik bizonyára eszük sem jut Geréb Ágnest gyilkossággal vádolni... Míg a másik oldal, az Istent játszó ateista-materialistáknak érdeke, hogy az emberek tudatába mélyen beivódjon az, hogy egy bába szerepben munkálkodó szülésznő, a nők szülési jogát és képességét visszaadó vezéregyéniség kitörte egy csecsemő nyakát. Mindenki tojjon be, és csak kórházban merjen szülni, pontosabban a szülesztésnek vagy annak látszatának minél inkább alávetni magát. Miért? Hát, első sorban nem az anya egészsége érdekében és nem is a gyermek egészsége érdekében, hanem az orvos állása és fizetése érdekében. Ez az erkölcsi alapállásuk eleve kizárja, szerintem, hogy egyáltalán joguk legyen egy szülésnél bármit is tenni. Nem akarom sorolni a szemet kiverő rutinbeavatkozásokat, amelyek egyértelmű bizonyítékai annak, hogy az orvosok magukat helyezik előtérbe a beteggel szemben, a beteg kárára, és az egészséges várandós nők és gyermekeik kárára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!