Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » XIII. kerületi anyukák vagytok...

XIII. kerületi anyukák vagytok itt?

Figyelt kérdés
Most költöztünk a kerületbe (Újlipótváros) és jó lenne infókat szerezni az itteni babás életről!
2011. dec. 3. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Igeeeen-szintén Újlipótváros :)!Konkrétan mire-mikre vagy kíváncsi? Hátha tudok segíteni.

Egy fél éves kisfiú anyukája.

2011. dec. 3. 20:28
 2/7 A kérdező kommentje:

Jaj de jó! Szia! :)

nagyon sok kérdésem van ám! :)

Hallottam, hogy a RAM-ban vannak időnként hétvégi programok gyerekeknek, erről honnan lehet értesülni pontosabban? A RAM oldalán nem találtam semmit.

Tudsz valamit a Boribon bölcsiről? Oda akarnám beíratni a 2 csemetét, jól jönnének infók erről is.

Tudsz esetleg játszóbölcsit valahol? Vagy baba-mama klubot? (amíg nem mennek bölibe, addig is jó lenne valami...)

Melyik gyerekorvos ajánlod? Nekünk elvileg Nagy Lídia a dokink, ő milyen? Tudsz róla valamit?

Melyik a jó játszótér? (habár gondolom a féléves minivel még nem jársz játszóra:)))

köszi előre is az infókat!

2011. dec. 3. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A bölcsiről sajnos nem tudok infót. A Ram Colosseumhoz ezt találtam: [link]

Nem tudom, mennyire van nektek közel a Szent István park, de ott van egy szuper játszótér(sétálás közben szoktam látni), és a park oldalában a sarkon van egy jó hej: [link]

Baba-mama klubbot sajnos nem tudok, pedig én is szívesen csatlakoznék,mert unalmas állandóan egyedül sétálni...

Mi gyerekorvoshoz az Ipoly utcába járunk, a doktornénink Dr. Révész Katalin. Szerencsére eddig csak tanácsadáson és oltáson voltunk, úgyhogy bővebbet nem igazán tudok mondani, de szimpatikus.

Ja, és van egy jó bababolt a Visegrádi-Balzac u. sarkán ha valami SOS kell, elég nagy a választék, főleg gyerekruhákban (www.bebibolt.hu)

Remélem azért tudtam segíteni.

Mennyi idősek a gyerekek?

Remélem azért tudtam valamennyit segíteni

2011. dec. 4. 10:54
 4/7 anonim ***** válasza:
ja,első voltam:)
2011. dec. 4. 10:55
 5/7 A kérdező kommentje:
1 eves a fian es 2 eves, 4honapos a kislanyom. Koszi szepen az infokat! Meg egy kerdes: Te minden nap fozol vagy hozod/hozzak vhonnan az ebedet?
2011. dec. 4. 11:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Kb. 2-3 naponta szoktam a férjemnek és magamnak főzni, a fiamnak heti 1x vagy 2x nagyobb adagot, és le is fagyasztok belőle.Ő üveges bébiételt is szokott enni.Sajnos azt jobban szereti (még) mint amit én csinálok...
2011. dec. 4. 11:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Bár elég régi már ez a kérdés, azért válaszolok én is.

Mi is a XIII. ker. újlipótvárosi részén lakunk, 3 kisgyerekkel.

A Boribon bölcsiről eddig csak jókat hallottam, 2 szomszéd gyereke jár oda.

Én a Szivárvány bölcsit néztem ki, mert az hozzánk közelebb van (Gogol utcában).

Itt a kerületben még nem voltunk gyerekes programon.

Sétálni/játszóterezni a Szent István parkba, Honvéd/Szemere parkba, Szabadság térre (ez a 2 már 5. kerület) vagy a Margitszigetre szoktunk menni (ha több időnk van). Már amikor nincs ilyen hideg.

2012. jan. 22. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!