XIII. kerületi anyukák vagytok itt?
Igeeeen-szintén Újlipótváros :)!Konkrétan mire-mikre vagy kíváncsi? Hátha tudok segíteni.
Egy fél éves kisfiú anyukája.
Jaj de jó! Szia! :)
nagyon sok kérdésem van ám! :)
Hallottam, hogy a RAM-ban vannak időnként hétvégi programok gyerekeknek, erről honnan lehet értesülni pontosabban? A RAM oldalán nem találtam semmit.
Tudsz valamit a Boribon bölcsiről? Oda akarnám beíratni a 2 csemetét, jól jönnének infók erről is.
Tudsz esetleg játszóbölcsit valahol? Vagy baba-mama klubot? (amíg nem mennek bölibe, addig is jó lenne valami...)
Melyik gyerekorvos ajánlod? Nekünk elvileg Nagy Lídia a dokink, ő milyen? Tudsz róla valamit?
Melyik a jó játszótér? (habár gondolom a féléves minivel még nem jársz játszóra:)))
köszi előre is az infókat!
Szia!
A bölcsiről sajnos nem tudok infót. A Ram Colosseumhoz ezt találtam: [link]
Nem tudom, mennyire van nektek közel a Szent István park, de ott van egy szuper játszótér(sétálás közben szoktam látni), és a park oldalában a sarkon van egy jó hej: [link]
Baba-mama klubbot sajnos nem tudok, pedig én is szívesen csatlakoznék,mert unalmas állandóan egyedül sétálni...
Mi gyerekorvoshoz az Ipoly utcába járunk, a doktornénink Dr. Révész Katalin. Szerencsére eddig csak tanácsadáson és oltáson voltunk, úgyhogy bővebbet nem igazán tudok mondani, de szimpatikus.
Ja, és van egy jó bababolt a Visegrádi-Balzac u. sarkán ha valami SOS kell, elég nagy a választék, főleg gyerekruhákban (www.bebibolt.hu)
Remélem azért tudtam segíteni.
Mennyi idősek a gyerekek?
Remélem azért tudtam valamennyit segíteni
Bár elég régi már ez a kérdés, azért válaszolok én is.
Mi is a XIII. ker. újlipótvárosi részén lakunk, 3 kisgyerekkel.
A Boribon bölcsiről eddig csak jókat hallottam, 2 szomszéd gyereke jár oda.
Én a Szivárvány bölcsit néztem ki, mert az hozzánk közelebb van (Gogol utcában).
Itt a kerületben még nem voltunk gyerekes programon.
Sétálni/játszóterezni a Szent István parkba, Honvéd/Szemere parkba, Szabadság térre (ez a 2 már 5. kerület) vagy a Margitszigetre szoktunk menni (ha több időnk van). Már amikor nincs ilyen hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!