Mi a véleményetek a Violetta névről? Mindenkinek várom a véleményét, bármi is legyen az.
Csak érdekelne.
Kétféle becézéssel: Viola
: Letti, Letta
Nem mondom meg, hogy nekem mi a véleményem, csak később és hogy miért kérdezem.
Köszönöm mindenkinek a válaszát
Az az igazság, hogy eddig akárkit kérdeztem a környezetemben, és számolom össze, ez kb. 10 ember, mindenki azt mondta, hogy cigányos. Tehát a kisebbség adja jobban a nevet, ezért nem tetszik nekik.
De ez engem valahogyan nem érdekel, épp ezért nekem nagyon tetszik a név, a születendő lányomnak adnám, de még egyetlen egy ember sem értett velem az elmúlt
2 év alatt!!! hihetetlen, én azért kitartottam
Ez érdekes, mondjuk nekem is még meg kell győzni a párom. Különleges név, ez tény, talán ezért elsőre furcsállják az emberek. Főleg akik egy kicsit földhözragadtabbak és Zsuzsannákban, Katalinokban gondolkodnak, pedig ez is van olyan szép név.
Nekem pl. a Rozália is tetszik, a Rozi is tipikus cigány név, de ez nem zavar. Egyébként ennek a felvetésnek sincs alapja, náluk sem ez a népszerű most.
violetta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!