Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha hónap közepén szültem,...

Ha hónap közepén szültem, akkor adnak fél havi családi pótlékot vagy olyan nincs?

Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha elsején szülsz akkor is egész hó jár arra a hóra is.
2011. dec. 2. 10:31
 2/8 anonim ***** válasza:
én december 20-án szültem és egész decemberre kaptam. júniusban szültem most a lányom és azt mondták, ha május utolsó napján születik akkor is kapnák családit, és nem időarányosan, hanem rendesen az egészet
2011. dec. 2. 10:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia!29-én szültem és az egész hónapra gond nélkül, kérdés nélkül megállapították, hogy jár a CSP.
2011. dec. 2. 10:34
 4/8 anonim ***** válasza:
A kislányom június 30-án született és kaptunk júniusra is családit.Én nem tudtam,hogy így működik ezért pozitív meglepetés volt.:)
2011. dec. 2. 10:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen akkor is kapsz egész havit. Én 13 án és 19 én szültem és kaptam arra a hónapra.
2011. dec. 2. 11:10
 6/8 anonim ***** válasza:
63%

Szia!

Kislányom szeptember 30-án 22 órakor született 38+1 hétre. Mondtam is viccesen, hogy tudta mikor kell jönni, hogy még megkapjuk a szeptemberi családit.:))

2011. dec. 2. 13:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

2010. augusztus 16-án született meg a kislányom. Megkaptam arra a hónapra is!!!

2011. dec. 2. 15:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.Ez most meglepett.
2011. dec. 3. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!