Van itt olyan Anyuka, akinek valahogy eszébe sem jut a baba nélkül elmenni "kettesben lenni egy kicsit"? Értem ezalatt pl. egy hosszú hétvégét Apával egy wellness hotelben stb.
Köszönöm mindenkinek!!!
A pontozónak üzenem,hogy ez nagy szegénységi bizonyítvány...
Vajon az a nem tetsző,hogy 3 gyermekem van,vagy hogy 3 lány,esetleg hogy motoros hétvégére mentem volna,netán hogy nincs szívem akárhol is hagyni Őket,vagy hogy még a kórházi napok végét is nagyon vártam,mert hiányoztak a lányok,esetleg hogy nálunk a "kettesbe lenni egy kicsit" annyit tesz,hogy a lányaink alszanak és a Párommal itthon vagyunk,de ez is csak átlag heti 1x van,hogy tudunk egymásra időt szakítani-mert Ő 24/24-ben dolgozik,amikor éppen nem a munkahelyén van,meg itthon a vállalkozásában tevékenykedik,és este mire Ő beér,addigra én rendszerint hulla vagyok??
Nem értem. Elmagyarázná Valaki,hogy ezek közül melyikben találni kivetni valót??
Üdv: 5.
Ne törődj senkivel,sajnos ez az oldal ilyen :(((
Én felpontoztalak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!