Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is érzi úgy néha, hogy...

Más is érzi úgy néha, hogy rossz anya, és nem érdemli meg azt a gyereket/ket, akit a sorstól kapott?

Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Neeeem.
2011. nov. 27. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, én is éreztem, sőt mondtam a páromnak is, aki jót röhögött rajta. Ne izgulj, mindenki bénázik, csak nem vallják be. Senki nem születik tökéletes anyukának, mindenki tanulja, maximum több türelme van valakinek.
2011. nov. 27. 15:05
 3/8 anonim ***** válasza:
50%

Igen...vmelyik nap ezen ki is buktam, nagy bőgést rendeztem...

Szerencsére ez nem gyakori nálam, de akkor úgy éreztem. Meg ráadásul egy rossz híren rágódtam, miszerint egy anyuka aznap temette el a 4,5 éves kislányát, aki 2 éve már súlyos beteg volt.

Szóval nagyon rosszul éreztem magam, hogy a kiömlött tea miatt veszekszek a gyerekemmel, más meg mindent megadna azért, hogy éljen...

2011. nov. 27. 15:07
 4/8 anonim ***** válasza:

15:07

Az élet sava borsa:-(((((

Kérdező: persze, minden friss anyuka kibukik néha. Szerintem ez így természetes, hiszen nem vagyunk robotok. Attól mert gyerek van, az érzelmeink megmaradnak.

2011. nov. 27. 15:26
 5/8 anonim ***** válasza:

hát nem is tudom, szerintem én is éreztem így.

te mi miatt érzed ezt?

2011. nov. 27. 15:53
 6/8 anonim ***** válasza:
A rossz anya vagyok érzés rámtört már néha, de nem olyan durván, hogy nem érdemlem meg a gyerekeimet, olyan sosem volt még.
2011. nov. 27. 19:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Figyelj nekem másfél és 3 évesek a lányok és nagyon sokszor úgy érzem, hogy nem vagyok egy anyatípus. De szerintem ez tényleg így van. Persze a férjem szerint a legjobb vagyok...

a gyerekek majd később elmondják.

2011. nov. 27. 22:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Lassan 2 éves a lányom, és eddig soha nem éreztem magam rossz anyának. Pedig az első pár hónap nehéz volt, nem olyan volt, mint a többi csecsemő, hogy eszik és alszik, folyamatosan velem akart lenni, fél perc nyugtom sem volt, de még akkor sem éreztem magam rossz anyának.
2011. nov. 28. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!