Más is érzi úgy néha, hogy rossz anya, és nem érdemli meg azt a gyereket/ket, akit a sorstól kapott?
Igen...vmelyik nap ezen ki is buktam, nagy bőgést rendeztem...
Szerencsére ez nem gyakori nálam, de akkor úgy éreztem. Meg ráadásul egy rossz híren rágódtam, miszerint egy anyuka aznap temette el a 4,5 éves kislányát, aki 2 éve már súlyos beteg volt.
Szóval nagyon rosszul éreztem magam, hogy a kiömlött tea miatt veszekszek a gyerekemmel, más meg mindent megadna azért, hogy éljen...
15:07
Az élet sava borsa:-(((((
Kérdező: persze, minden friss anyuka kibukik néha. Szerintem ez így természetes, hiszen nem vagyunk robotok. Attól mert gyerek van, az érzelmeink megmaradnak.
hát nem is tudom, szerintem én is éreztem így.
te mi miatt érzed ezt?
Figyelj nekem másfél és 3 évesek a lányok és nagyon sokszor úgy érzem, hogy nem vagyok egy anyatípus. De szerintem ez tényleg így van. Persze a férjem szerint a legjobb vagyok...
a gyerekek majd később elmondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!