Thomas és barátai filmeket ismertek?
Figyelt kérdés
Már megvan a Kaland a ködfátyol-szigeten és a Sínek ura. Milyenek vannak még? Nem a sorozatra gondoltam, hanem kb. 1 órás filmre.2011. nov. 23. 20:27
1/4 anonim válasza:
"Thomas: Teljes gőzzel előre" - ez repülőtér építésről szól Sodor szigetén, szerepelnek benne a dieselek és a gőzösök is. Szerintem összesen ez a 3 egész estés Thomas van.
2/4 anonim válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi, ez is megvan. Olyanra gondoltam ami újabb fajta, amibe beszélnek a vonatok, mint amiket felsoroltam.
Második válaszoló: neked is köszi, de írtam hogy nem a sorozatra gondoltam, egyébként azt az oldalt én is ismerem
2011. nov. 24. 14:57
4/4 anonim válasza:
Dízelek napja. abban már beszélnek rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!