Ekkora eltérés van cipőnként a méretezésnél?
A kislányomnak van egy Elefanten cipője. 18-as méret.
Most nézegettem a téli cipőket, csizmákat. A Siesta és a D.D. Step cipők között találtam pár jót. De mindegyikből a 20-as volt akkora talpra, mint a mi cipőnk. Lehetséges, hogy ekkora az eltérés?
Csak mert nem érzem, hol a lába benne, mert kemény az orra a téli cipőknek.
És most nem tudom, megvegyem-e neki a 20-as cipőt?
Az elefánten nagyobb az átlagnál.
A téli cipők meg érdekesek, mivel valahogy nem számolják bele a bélést a méretezésbe. Tehát a 21-es siesta bélés nélküli bakancs ugyanakkora mint a 22-es siesta bundás bakancs.
Nem derült ki, hogy mennyire ügyesen megy a kislányod. Mert pl a fiam elég nehezen szokja a bakancsot. Ha még nem sétál sokat, és nem játszótereztek akkor ne vegyél neki bakancsot. Lehet venni puha felsőrészű bundás csizmákat, egy még éppen totyogó babának elég.
Igen, ez már nekem is feltűnt.
Az első cipője Siesta volt (18-as). De a 18-as Elefanten nagy volt rá, pedig azt akartam venni.
Nyugodtan vedd meg a 20-as Siestát vagy D.D-t!
Köszi a válaszokat!
Igen, ma újra megnéztem a cipőket, és talphosszra ugyanakkora a 18-as Elefanten, mint a 20-as D.D.Step. Persze az belül szőrös, így nem annyira nagy rá.
Szerintem ezzel kihúzzuk a telet.
Még csak totyog, nem megy még igazán. De szerintem nem sok hiányzik. Szóval ez akkor is jó lesz neki, ha elindul rendesen.
Ezt vettem meg végül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!