Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ekkora eltérés van cipőnként...

Ekkora eltérés van cipőnként a méretezésnél?

Figyelt kérdés

A kislányomnak van egy Elefanten cipője. 18-as méret.

Most nézegettem a téli cipőket, csizmákat. A Siesta és a D.D. Step cipők között találtam pár jót. De mindegyikből a 20-as volt akkora talpra, mint a mi cipőnk. Lehetséges, hogy ekkora az eltérés?

Csak mert nem érzem, hol a lába benne, mert kemény az orra a téli cipőknek.

És most nem tudom, megvegyem-e neki a 20-as cipőt?

2011. nov. 23. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem, hogy ennyire más lenne a méretezés. De ne a gumi részét nézd, próbált a bőr részét nézni.
2011. nov. 23. 15:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Az elefánten nagyobb az átlagnál.

A téli cipők meg érdekesek, mivel valahogy nem számolják bele a bélést a méretezésbe. Tehát a 21-es siesta bélés nélküli bakancs ugyanakkora mint a 22-es siesta bundás bakancs.

Nem derült ki, hogy mennyire ügyesen megy a kislányod. Mert pl a fiam elég nehezen szokja a bakancsot. Ha még nem sétál sokat, és nem játszótereztek akkor ne vegyél neki bakancsot. Lehet venni puha felsőrészű bundás csizmákat, egy még éppen totyogó babának elég.

2011. nov. 24. 10:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, ez már nekem is feltűnt.

Az első cipője Siesta volt (18-as). De a 18-as Elefanten nagy volt rá, pedig azt akartam venni.

Nyugodtan vedd meg a 20-as Siestát vagy D.D-t!

2011. nov. 24. 13:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igen, ma újra megnéztem a cipőket, és talphosszra ugyanakkora a 18-as Elefanten, mint a 20-as D.D.Step. Persze az belül szőrös, így nem annyira nagy rá.

Szerintem ezzel kihúzzuk a telet.

Még csak totyog, nem megy még igazán. De szerintem nem sok hiányzik. Szóval ez akkor is jó lesz neki, ha elindul rendesen.

Ezt vettem meg végül:

[link]

2011. nov. 24. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!