F_Erika kérdése:
Angliában szülni, milyen juttatások járnak?
Figyelt kérdés
Abban szeretnék segítséget kérni, h kint élek Angliában lassan 3 hónapja a párommal, de még nem vagyunk házasok. Szeretnénk gyereket vállalni, de nem igazán tudjuk, h itt milyen juttatásokat lehet igénybe venni, főként úgy hogy én munkanélküli vagyok, mióta kint élek, a párom pedig kb 6 hónapja dolgozik egy helyen...2011. nov. 22. 16:01
1/1 anonim válasza:
Szia.Szerintem varj addig ameddig nem lesz normalis munkahelyed mert igy csak minimalis gyset kaphatsz.Meg talan szules utan 500fontot de az semmi.
Itt egy oldal nezz szet.:
Nem szamit hogy nem vagytok hazasok ha egyutt eltek ugyanugy veszi mintha hazasok lennetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!