Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Láttam egy "játékot"mi lehet ez?

Láttam egy "játékot"mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Egy mobiltelefonon láttam dísz ként,de tudom róla hogy a kisebb gyerekek gyűjtik is.

Egy valamilyen kis miniatűr játékfigura ami benne van "tokban" vagy vmi kis plussz tartóban és ki lehet venni.

Mi lehet ez???

Én ezt micimackó variációba láttam és micimackó benne volt egy zsiráf "bőrében"...

2011. nov. 19. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, tudom mit mondasz. A lányom kért ilyet karácsonyra, a Tescóban pl. 5 db 2000 Ft körül van.

Megnézetem gyorsan a Jézuska levelet. Bulimanók!

2011. nov. 19. 13:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azaz megnéztem. Remélem, erre gondoltál!
2011. nov. 19. 13:15
 3/7 anonim ***** válasza:
A Tescoban vannak kihelyezve a bejáratnál automaták. Az egyikben vannak Micimackó figurák, "jelmezben", plusz egy műanyag golyóba beletéve. Szerintem erre gondoltál, nem? 200 Ft/db.
2011. nov. 19. 13:38
 4/7 A kérdező kommentje:

Azaz,a Bulimanókra gondoltam!

Viszont néztem az interneten és micimackós féle nincs :(

Lehet,hogy csak az elve a bulimanóknak,de nem tudom hol keressek Micimackósat :)))

DE NAGYON KÖSZÖNÖM A MEGFEJTÉSETEKET!Örök hála :)

2011. nov. 19. 14:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Ismét első: a Tescóban. Én is néztem már, én is Micimacisat, volt olyan cuki, zebraruhában, meg malackában..... Biztos van máshol is, de ott tuti!
2011. nov. 20. 09:49
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen,több ismerőst is körbekérdeztem.A tescoban van,ilyen pénzbedobálós automatában.

Szóval esélyem sincs hogy olyat fog kidobni nekem :D

De tényleg kössz a válaszokat! :)

2011. nov. 21. 07:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem, nem a pénzbedobósra gondoltam (olyan is van, de nem arra). 5-ösével (vagy 4) van csomagolva, bent a játékosztályon. Van mindenféle variációban köztük. Majdnem minden csomagban mások vannak. De lehet venni hozzájuk házat....
2011. nov. 21. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!