Hogyhogy ilyen jól keresnek az oldalon levő anyukák férjei? Sokkal többet, mint az enyém.
Volt mostanában több kérdés itt, hogy kinek mennyit keres a párja. Hát, én pozitívan megdöbbentem, hogy ilyen "jól" állnak mégis a magyar családok... :)
Én összesen a párommal keresek annyit illetve kevesebbet...
210 e jön be...és a családunkban, ismerősi körben nagyon jónak számít ez is...pedig nem az ország legszegényebb felén lakunk.
19:00,
igen, ez lehet az igazi ok!
Aki olyan szegény, annak nincs is számítója, pláne internetje.
Nekem sincs gépem, bár azért én nem tartom magam olyan szegénynek, mint írtam is, örülök, hogy ennyi is bejön hozzánk. Szóval anyutól netezek (heti párszor jövünk), privát otthonomban nincs gépem, ami nem is baj, mert egész nap csak ott ülnék elötte :)
Annyi hantaember van itt, hogy hihetetlen.
Például a pénzügy tipikusan ilyen, múltkor egy csaj 5 oldalon keresztül bizonygatta, hogy 24 évesen ő saját erejéből, szülői támogatás nélkül lakást vett, meg évente nyara meg mit tudom én mit. És micsoda senkiházi lúzerek annak, akiknek 24 évesen nincs saját erőből, hitel nélkül vett háza.
na akkor kussolt, mikor megkérdeztem laza számolással, ha azt vesszük a középiskolát elvégezte, hogy havi fél milliót kellett félreraknia plusz ugye szülők nélkül havi 200 kellett az élethez. Melyik az a munkahely, ahol nettó 700-at fizetnek egy érettségizett embernek.
Azóta is várom a választ.
De volt itt történész vagy kicsoda, aki a templom hajózási részében keresett valakit. Hát általános iskola 8. osztálya is elegendő, hogy a templomnak nincs hajózási része. Nem beszélve a többi maszlagról.
Úgyhogy amit itt írnak, különösen ilyen kérdésekre, oszd el kettővel, vonj gyököt és akkor megkapod a reális eredményt.
A férjem rendész 24/48-ban dolgozik, nincs diplomája, s nettó 120 ezret hoz haza, én most tgyás-on vagyok 177 ezret kapok, nemsokára gyeden leszek akkor a max. gyedet kapom, az kb. 105 ezer, plusz a családi a 3 gyermek után. 3 gyermeket nevelünk, albérletet fizetünk. Az iskolába a 2 nagyobbiknak fizeti kell a napi 3X-i étkezésért, a lakbér, a rezsi, a picinek a tápszer, pelenka,ruházat, kaja stb.. Igy most félre tudunk tenni 50-70 ezret, de ha gyedet kapok, ahogy kiszámoltuk, nemigen tudunk ennyit félretenni.
Ezek szerint mi akkor nagyon jól élünk, legalábbis még 2 évig, mig kapom a gyedet, mert utána nem tudok hová visszamenni, mert megszűnt a munkahelyem.
Mi Pest megyében élünk.
Én általánosságban írtam, hogy azért lehet, mert mondjuk csak példaként: a szabolcsi mélyszegénységben élő családoknak nem az az elsődleges elfoglaltsága, hogy itt gyakorizzon. Szerintem.
Vagy Budapest, külkerület, padon, utcán töltik a napjaikat gyerekes családok. Szegények, munkanélkül vagy kevés jövedelemmel. Ők sem gyakoriznak.
Felsőfokú végzettséggel nagyon szomorú, hogy csak ennyi a bevételetek kedves utolsó.
Nekem is felsőfokú végzettségem van + 3 szakma, a max gyedem és a 2 gyerekre a családi cca havi nettó: 125.000ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!