Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyhogy ilyen jól keresnek...

Hogyhogy ilyen jól keresnek az oldalon levő anyukák férjei? Sokkal többet, mint az enyém.

Figyelt kérdés

Volt mostanában több kérdés itt, hogy kinek mennyit keres a párja. Hát, én pozitívan megdöbbentem, hogy ilyen "jól" állnak mégis a magyar családok... :)

Én összesen a párommal keresek annyit illetve kevesebbet...

210 e jön be...és a családunkban, ismerősi körben nagyon jónak számít ez is...pedig nem az ország legszegényebb felén lakunk.

2011. nov. 18. 18:18
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

19:00,

igen, ez lehet az igazi ok!

Aki olyan szegény, annak nincs is számítója, pláne internetje.

Nekem sincs gépem, bár azért én nem tartom magam olyan szegénynek, mint írtam is, örülök, hogy ennyi is bejön hozzánk. Szóval anyutól netezek (heti párszor jövünk), privát otthonomban nincs gépem, ami nem is baj, mert egész nap csak ott ülnék elötte :)

2011. nov. 18. 19:06
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát én meglepődtem!!én azt hittem ha valaki nettóban 110e ft keres az kevés!- hát ezek szerint nem.Én átlagossan iskola mellet takarítással 50 e ft keresek havonta, a párom ösztöndíjjal van egy cégnél Ő 120e kap, +amit "maszekol".
2011. nov. 18. 19:25
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbben Bruttóban írták a fizut, és úgy tényleg soknak tűnik... Nekünk is 200.000Ft jön be, + amit még ő fusizik mellette. De az ki is folyik a kezünkből sajnos, bár van megtakarított pénzünk, autónk, és nincs hitelünk, de saját házunk sincs. :(
2011. nov. 18. 20:04
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Annyi hantaember van itt, hogy hihetetlen.

Például a pénzügy tipikusan ilyen, múltkor egy csaj 5 oldalon keresztül bizonygatta, hogy 24 évesen ő saját erejéből, szülői támogatás nélkül lakást vett, meg évente nyara meg mit tudom én mit. És micsoda senkiházi lúzerek annak, akiknek 24 évesen nincs saját erőből, hitel nélkül vett háza.

na akkor kussolt, mikor megkérdeztem laza számolással, ha azt vesszük a középiskolát elvégezte, hogy havi fél milliót kellett félreraknia plusz ugye szülők nélkül havi 200 kellett az élethez. Melyik az a munkahely, ahol nettó 700-at fizetnek egy érettségizett embernek.

Azóta is várom a választ.

De volt itt történész vagy kicsoda, aki a templom hajózási részében keresett valakit. Hát általános iskola 8. osztálya is elegendő, hogy a templomnak nincs hajózási része. Nem beszélve a többi maszlagról.

Úgyhogy amit itt írnak, különösen ilyen kérdésekre, oszd el kettővel, vonj gyököt és akkor megkapod a reális eredményt.

2011. nov. 18. 20:28
 15/25 anonim ***** válasza:
52%
En 6 evvel ezelott kerestem 110e nettot logisztikan dolgoztam egy nagy multi cegnel. Csak eretsegim volt es melle elvegeztem egy angol nyelvtanfolyamot es egy 1 eves szamitogep kezeloi iskolat (minden penteken kellett menni 2 orat keso delutan). A ferjeem mernok volt ugyanennel a multi cegnel. Itt ismerkedtunk meg. O akkor hozott haza 140-160e nettoba (140e ha bonusz honap volt es 160 ha sima, 3 havonta volt bonusz). Azota gondolom emeltek fizetest ennel a cegnel mert mai napig letezik de kozben mi is kijottunk kulfoldre mint az egyik valaszado mert itt sokkal jobban megfizetnek engem is logisztikan meg ot is mernoksegen. Tehat nekunk 270 korul most is bejonne ha ott maradtunk volna. Ezt teljesen oszinten irom, nem kell belolle gyokot vonni. Mi Zala megyebe eltunk.
2011. nov. 18. 21:20
 16/25 anonim ***** válasza:
Szia, nekünk is kb. 210 ezer jön be havonta. Nekem 50 ezer a GYED-em, plusz a családi 12200.-, és a férjem 150-160 ezret keres, de sokkal több órát vállal el biztonsági őrként, mintha normál beosztása lenne.
2011. nov. 18. 22:12
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Úgy keres baromi jól, hogy napi 14-18 órákat dolgozik, de 0-24-ben hívhatják telefonon, ha gáz van kocsiba ül és azonnal helyszínre megy. Ez megy hétfőtől vasárnapig. Sokszor összeesik a fáradtságtól, és napokig nem tudok vele kommunikálni. Állandóan azon rettegünk, hogy nehogy elaludjon egyszer a munka közben, a kevés alvás miatt. Jó szakmája van, elismerik a tudását itthon és külföldön is. De hidd el senki nem cserélne velünk.
2011. nov. 18. 23:06
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

A férjem rendész 24/48-ban dolgozik, nincs diplomája, s nettó 120 ezret hoz haza, én most tgyás-on vagyok 177 ezret kapok, nemsokára gyeden leszek akkor a max. gyedet kapom, az kb. 105 ezer, plusz a családi a 3 gyermek után. 3 gyermeket nevelünk, albérletet fizetünk. Az iskolába a 2 nagyobbiknak fizeti kell a napi 3X-i étkezésért, a lakbér, a rezsi, a picinek a tápszer, pelenka,ruházat, kaja stb.. Igy most félre tudunk tenni 50-70 ezret, de ha gyedet kapok, ahogy kiszámoltuk, nemigen tudunk ennyit félretenni.

Ezek szerint mi akkor nagyon jól élünk, legalábbis még 2 évig, mig kapom a gyedet, mert utána nem tudok hová visszamenni, mert megszűnt a munkahelyem.

Mi Pest megyében élünk.

2011. nov. 19. 00:15
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Hmm... érdekes amit írtok. Férjemnek és nekem együtt 157.000 forint a havi bevételünk, ebben már benne van a családi pótlék is. Mégis fórumozok, itt ülök néha, olvasgatok, mert semmivel nem vagyok hülyébb mint az, akiknek több száz ezer forint a havi jövedelme. Ja, és felsőfokú végzettségem van...
2011. nov. 19. 07:39
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Én általánosságban írtam, hogy azért lehet, mert mondjuk csak példaként: a szabolcsi mélyszegénységben élő családoknak nem az az elsődleges elfoglaltsága, hogy itt gyakorizzon. Szerintem.

Vagy Budapest, külkerület, padon, utcán töltik a napjaikat gyerekes családok. Szegények, munkanélkül vagy kevés jövedelemmel. Ők sem gyakoriznak.

Felsőfokú végzettséggel nagyon szomorú, hogy csak ennyi a bevételetek kedves utolsó.

Nekem is felsőfokú végzettségem van + 3 szakma, a max gyedem és a 2 gyerekre a családi cca havi nettó: 125.000ft.

2011. nov. 19. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!