Vett vki már a Rossmann-ban kéz- és láblenyomat készítő szettet? Nektek sikerült megcsinálni?
Az én lányom összetúrta a gélt, emiatt ki kellett dobnom.
Próbáltam vízzel, melegítéssel folyékonnyá tenni, de nem ment.
Hol lehetne másik gélt venni?
Esetleg bele lehet nyomni másba a kezét, amibe aztán gipszet lehet önteni?
Nektek h sikerült megcsinálni?
6 hós a lányom, és persze 10 mp-et nem marad nyugodtan. Nem is tudom, h h gondolhattam, h menni fog ez nekünk.
A gipsz megmaradt, talán gyurmát próbálok gél helyett használni.
Már úgy beleéltem magam, h megörökítjük a kezét! Kár, h nem sikerült elsőre! :(
Köszi a válaszokat!
Én meg tudtam csinálni a 8 hónapos fiam lábával, és tökjó lett!
Beletettem a lábfejét a masszába míg folyós volt, kicsit tiltakozott, mert hideg volt, de gyorsan a kezébe nyomtam egy még soha nem látott tárgyat, és fogtam a lábát végig, nehogy kivegye. Először mozgatta össze-vissza, aztán ahogy szilárdult, abbahagyta a mozgatást. Aztán mikor már megdermedt, kivettem, és kiöntöttem gipsszel. Azt hittem először, hogy nem lesz jó, de szuper lett.
Szia
Mi wishrol rendeltünk és az nagyon bevált :) de ha minden kötél szakad akkor Szundi időben a masszát egy zacskóba beleontve a kis kezét belenyomod , és így szerintem menni fog ,:)
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!