Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után mennyi idővel...

Szülés után mennyi idővel lehet végezni önkielégítést?

Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 15:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Te milyen aranyos vagy, nagyon szépen köszönöm:-)
2011. nov. 16. 13:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Szívesen! :)
2011. nov. 16. 22:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Még ha nem is volt mindenkinek hasznos a válaszom, akkor is ugyanazt mondanám másodjára is. Mert az orgazmus méhösszehúzódást vált ki, ilyen szempontból még haszna is

van szülés után.

Az hogy megmosolyogtam a kérdést? Elsőre valahogy elképzeltem ezt a kérdést a való életben és valljuk be, komikus volt. De ez a gyik, "amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted"

első voltam

5 hónap az már bőven a szülés után van, csodálom, hogy eddig kibírtad. Nem emlékszem pontosan, de az első 4 hónap nekem is nehéz volt, aztán fokozatosan már kezdtem élvezni is az együttléteket. Én már komolyan azt gondoltam,hogy úgy maradok. Most 8 hónapos a kisfiam és már rendben vagyok. Mindenesetre ha mész orvoshoz, nem árt említeni. Nem szoptatsz véletlenül? Lehet, hogy az okozza a hormonális és innen eredő panaszaidat

2011. nov. 17. 06:46
 14/15 A kérdező kommentje:
Én biztos nem pontoztalak le. A kérdésen pedig -ha nem rólam lenne szó- én is mosolyognék, engem nem érintett mélyen, hogy nevettél:-)
2011. nov. 17. 08:18
 15/15 A kérdező kommentje:
És nem, már nem szoptatok. És a szex maga a pokol:-(
2011. nov. 17. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!