Szülés után mennyi idővel lehet végezni önkielégítést?
Még ha nem is volt mindenkinek hasznos a válaszom, akkor is ugyanazt mondanám másodjára is. Mert az orgazmus méhösszehúzódást vált ki, ilyen szempontból még haszna is
van szülés után.
Az hogy megmosolyogtam a kérdést? Elsőre valahogy elképzeltem ezt a kérdést a való életben és valljuk be, komikus volt. De ez a gyik, "amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted"
első voltam
5 hónap az már bőven a szülés után van, csodálom, hogy eddig kibírtad. Nem emlékszem pontosan, de az első 4 hónap nekem is nehéz volt, aztán fokozatosan már kezdtem élvezni is az együttléteket. Én már komolyan azt gondoltam,hogy úgy maradok. Most 8 hónapos a kisfiam és már rendben vagyok. Mindenesetre ha mész orvoshoz, nem árt említeni. Nem szoptatsz véletlenül? Lehet, hogy az okozza a hormonális és innen eredő panaszaidat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!