Létezik jelenleg olyan MAGYAR ember Magyarországon aki azt mondja, hogy igenis megéri ide gyereket szülni?
Itt is van olyan,méghozzá nem is kevés,akinek csilli-villi palotája van,vállalkozása van,meg 1-2 gyereke,és az Eu-s segélycsomagot megkapja- amit nálunk nem kap mindenki!,és az egyéb támogatásokat is megkapják. De ezt a rendszert nagyon szépen ki lehet játszani! Lehet az említett család is így csinálja: Ha nem házasok,akkor az anyuka egyedülállóként igényelhet mindent... Szó szerint letagadja a gyerekek apját,a kérvényekre ráírja,hogy pl. 10.ezer forint gyerektartást ad az apuka,vagy azt nyilatkozza,hogy nem ad,és ha rákérdeznek azt mondja,hogy az apukáé a ház, és a hivatalban nem néznek utána! (itt legalább is így van!) Megérti az ember,ha tényleg rá vannak szorulva,na de sokan ebből vesznek olyan dolgokat,amit én úgy hívok,hogy "felesleges és hülyeség!"...már aki nem a kocsmába viszi...
Üdv:a 3gy.
Amíg nem nőtt be a fejem lágya,és csak magamat kellett néznem,addig nem érdekelt ki áll velem szemben. A munkahelyemen egy ilyen alpári meg is fogta a nyakam,mert nem tetszett neki,hogy nem félek tőle,és vissza szólok. Konkrétan a képébe röhögtem,miközben a nyakamat fogta,majd zavartan elengedte. Az esetet követően rám sem nézett! A munkahelyen azért nem szóltam,mert ez az ember benyalta magát,és amikor valami panaszt tettem rá,nem történt semmi.
Én nem félek tőlük,év elején is kiosztottam egyet. A Párom miután elment az ember,meg jól letorkolt,hogy nem kellett volna,mert honnan jött az az ember,bármikor utánam küldheti a haverjait az utcán,és ők nem nézik,hogy gyerekkel vagyok,vagy pocakosan! Elszégyeltem magam,mert igaza volt,azóta a gyerekeimet nézem,de nem sütöm le a szemem,de okosabban tekintek ki a fejemből! Az az ember azóta nem jött ide,az utcán is alig látni.
Egyet soha ne felejtsen senki! 2 dologtól félnek ők.az egyik a kutya,a másik ha látják hogy nem félnek tőlük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!