Babysitterkedni? Hány éves kortól?
Figyelt kérdés
Most 13 vagyok szerintetek bíznának rám gyereket? Tapasztalatom már van mert a két húgomra gyakran vigyáztam akár 1 napon keresztül is. Az egyik most 10 a másik 5. Szerintetek valaki felvenne? Nem kérnék sokat. Ha igen, hol hirdessem magamat?2011. nov. 11. 19:54
1/3 anonim válasza:
Ne haragudj, de nagyon fiatal vagy, biztos, hogy nem bíznék rád gyereket, hisz magad is az vagy még, és szerintem a többség így gondolkozik.
2/3 anonim válasza:
Sehol ne hírdesd magad ugyanis 15 év alatt nem dolgozhatsz. Az már más tészta, h fű alatt lehet, h kapsz munkát és pénzt is. Szerintem várd ki a 15-öt legalább és akkor a nyári szünetre tegyél be szórólapokat olyan házakba, ahol tudod, h van gyerek. Nem hinném, h ennyi idősre, mint amennyi vagy rábíznának egy gyereket a rokonaidon kívül.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Akkor 15-16 évesen kezdhetném el?
2011. nov. 11. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!