Ha a volt férjem engem bánotott amikor babát vártam, valószínű, hogy a gyereket is bántani fogja?
Szia!
Már ne haragudj,de hogy szülhetsz gyereket egy ilyen elmebeteg aberrált állatnak?????
Egy ilyen emberrel egy életen át huzakodhatsz majd,mert nem hiszem,hogy bármelyikőtökre tekintettel lenne,és a gyerek egy életre szóló kötelék.
Én a helyedbe a világ végére menekülnék a gyerekkel,mert joga lesz a láthatáshoz.Csak úgy tilthatod meg,ha kézzelfogható bizonyítékok sorozatát viszed a bíróság elé,és ez a fajta a bírói döntést sem biztos,hogy betartaná.Így téged is nagyon könnyen a markában tarthat,zsarolhat,vagy ki tudja mi meg nem fordul egy dilis agyában.Ne is várd,hogy majd nem ott gáncsoskodik ahol tud.Szerintem nagy hiba ilyen embertől szülni,főleg a gyereknek rossz.
Nagyon sajnállak,hogy ilyen helyzetbe kerültél,nem tudom mennyire bosszúálló,esetleg amiatt,hogy elhagytad,vagy más miatt.Én azt mondom,az ilyenektől minden kitelik,próbáld meg távol tartani a gyerekedtől,bár jogilag nehéz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!